| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Grafika - pomoc! u Tehnologija i Tehnika forumu; Instalirao sam u komp graficku karticu ati radeon 9600 pro ( stara je bila 9200se) sada mi se desava da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-09-06
Poruka: 41
![]() | Grafika - pomoc! Instalirao sam u komp graficku karticu ati radeon 9600 pro ( stara je bila 9200se) sada mi se desava da se zakoci slika ili nestane samo kad igrica i to laksih ( starije ) ostalo je sve ok , cpu 2,5ghz 1g rama i opet zeza ( i u biosu sam prepodesio za ram memoriju graficke koliko treba ). aKO NEKO MOZE DA MI POMOGNE I KAZE STA TREBA URADITI ITD... HVALA UNAPRED !!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: GRAFIKA-POMOC! jesi makno stare drivere(tj. karticu u potpunosi iz hardware configurationa) i stavio nove?? probaj sve maknuti i staviti noviju verziju drivera ili ako imas novu onda neku malo stariju.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: GRAFIKA-POMOC! probaj skini nove drivere za chipset od maticne mozda to pomogne
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: GRAFIKA-POMOC! a moze bit da ti se i graficka pregrijava posto ti se to desava kad igras igre samo.
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: GRAFIKA-POMOC! Citat:
Ukoliko i dalje imaš problema provjerii hlađenje računala a možda je i samma grafička ipak neispravna. ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio mojservis : 02-05-07 u 19:15. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grafika, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.