kažeš da nisi skidao termo pastu između hladnjaka i procesora?
moguće je da je to uzrok, ako su se malo razdvojili prilikom rastavljanja, sad se pregrijava.
Raspravljate o temi Help nakon rastavljanja i sastavljanja laptopa u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovo sam pisao na engleskom i umoran sam od tražnje riješenja pa neću prevodit: I have disassembled my HP nc2120 ...
kažeš da nisi skidao termo pastu između hladnjaka i procesora?
moguće je da je to uzrok, ako su se malo razdvojili prilikom rastavljanja, sad se pregrijava.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Moguće. Gdje u centru Zagreba mogu nabaviti tu pastu?
Makro mikro sva treba voliiii...ima paste
Links trešnjafka isto ima.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
sorry, tu ti ne mogu pomoći, nisam iz Zg. ali to bi trebala imat svaka trgovina informatičkom opremom.
uz to će ti biti potreban i fini brusni papir, zrnatost cca. 2000.
proguglaj malo, imaju na netu upute kako to napraviti kako spada.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Jel ima kakve veze ako mi je danima prije nego kaj sam ga išao rastavljat kada bih ga zagasio dao ovu poruku:
STOP: c000021a {Fatal System Error}
The windows log on process system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0x00000000 0x00000000).
The system has been shut down.
?
ovo označava grešku u memory block c000021a,trebao
si probati s repair,ako i dalje kenja
nanovo staviti windozere.![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Ja sam svojedobno te stvari radio na prastarom računalu. Novoga sam samo dragao po monitoru.. Eto.
Savjet? Trk u servis dok nisi prouzročio još veću štetu...