| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Help - trazim temu za xp! u Tehnologija i Tehnika forumu; evo reinstalirao sam windowse i naravno izbrisala se tema koju sam skinuo ... imam screenshot.uglavnom ima onaj plavi windows logo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 16
Poruka: 425
![]() | Help - trazim temu za xp! evo reinstalirao sam windowse i naravno izbrisala se tema koju sam skinuo ... imam screenshot.uglavnom ima onaj plavi windows logo u lijevom donjem kutu (umjesto start)...jel moze itko reci kako se zove tema sorry na pitanju , glupo je, znam... al sta cu,treba mi ta tema Zadnji Uredio daidza : 18-10-07 u 21:25. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 644
![]() | Re: Help - trazim temu za xp! Kad smo vec kod tema, bootova, screensavera... Jeli neko zna kako cu postavit loggon koji sam skinia sa interneta...ovaj od xp je dosadan, a vidia san da ima zanimljivih na internetu za skinit samo kad skinem ne znam postavit.Isto to vridi za teme kad je skinem sa interneta, instaliram je ali ona se nepojavljuje medju ostalim temama ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 16
Poruka: 425
![]() | Re: Help - trazim temu za xp! Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Help - trazim temu za xp! To je emulacija Vista-ine teme, probaj Crystal XP, ne moraš programe nikakve instalirati, vrlo je slično ovome, al je bijelo-prozirna, možda ima opcija za crnu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: racunala, software, teme, themes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.