| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi HP PSC 1510 u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, imam all-in-one printer HP PSC 1510 Svaki put kad upalim printer, on automatski printa neki testni papir ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 464
![]() | HP PSC 1510 Ovako, imam all-in-one printer HP PSC 1510 Svaki put kad upalim printer, on automatski printa neki testni papir koji potrosi dosta boje.Jednom sam to uspija nekako ugasit ne znam ni sam kako, slucajno, ali svaki put kad se stavi novi catridge ovo se aktivira samo , e sad kako se to gasi i di...sve sam pokusa ne znam vise sta bi moga pokusat.Ako neko zna neka mi napise, jer stvarno ide na zivce kad palim printer printa mi prvo list koji mi ne triba i trosi mi papir i sta je jos gore boju, da nije toga boja bi mi trajala jos koji misec sigurno. ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Godina: 21
Poruka: 6
![]() | Re: HP PSC 1510 Printa ti zato sto nisi kalibrirao boju koja ti je u printeru!! Taj papir koji ti izadje ubaciu skener i stisni da ti iskenira onako kako je nacrtano na papirui to je to! Vjerojatno si mjenjao boju pa zato |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: HP PSC 1510 Citat:
![]() ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 375
![]() | Re: HP PSC 1510 probaj otić u control panel i uđi u printer and faxes...tamo ćeš vidit svoj printer...desni klik na njega->properties....malo tamo nađi ako imaš za isključit to sranje... pogledaj privitak ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Godina: 21
Poruka: 6
![]() | Re: HP PSC 1510 Imas onaj test list koji ima tri kocke na jednoj strani i dvije na drugoj postavis ga kako ti pise na papiru i to je to bar je tako bilo meni Ja sam prije 2 dana mjenjao boju i isprintao mi je taj list postavis ga unutra da ti on kalibrira boju malo sacekas i to ti je to!! Aj pa javi |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 375
![]() | Re: HP PSC 1510 a što se tiče tog da ti izbaci testnu stranicu kad staviš novi catridge....to je normalno...ali ovo da on svaki put izbaci tu stranocu kad pališ printer...e to nije normalno ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
![]() | Re: HP PSC 1510 Citat:
Citat:
![]() svjedno hvala na pomoci... ![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: printer, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

, e sad kako se to gasi i di...sve sam pokusa ne znam vise sta bi moga pokusat.Ako neko zna neka mi napise, jer stvarno ide na zivce kad palim printer printa mi prvo list koji mi ne triba i trosi mi papir i sta je jos gore boju, da nije toga boja bi mi trajala jos koji misec sigurno.