| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi imam problema sa Mozillom!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; ovak, mozilla mi ne želi otvorit nijednu stranicu! ništa! kad idem otvarat sa ie tabom nema problema al ovak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imam problema sa Mozillom!!! ovak, mozilla mi ne želi otvorit nijednu stranicu! ništa! kad idem otvarat sa ie tabom nema problema al ovak ništ! i kad sam u internet exploreru otvaram sve! dal netko zna zašt mozilla sere?
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imam problema sa Mozillom!!! problem riješen!! možete ovo preselit u rec bin!! hvala!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: imam problema sa Mozillom!!! ajde, kad je tema već otvorena da napišeš šta je bilo i kako si rješija, da ostali forumaši, ako slučajno nalete na takav problem ne moraju otvarat dodatne teme.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Re: imam problema sa Mozillom!!! garant su ga kolacici zajebavali!
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imam problema sa Mozillom!!! ma to ti je komplicirana priča! stvar je u tome kaj u mojoj firmi postoje 3 adsl-a i svi su spojeni na server i svi preko jednog idemo van i na taj je stavljena zabrana za torrente, you tube i slično a da mene to ne koči napravili smo nekoliko gateawaya tak da sam ja spojen na server al da se spajam na drugi adsl i sad je taj dsl nešt zajebavo i trebalo ga restartat tak da me je automatski prebacilo na onaj prvi adsl koji ima zabrane i kad su se sve te mrežne postavke sjebale nije mi dao da prek mozille surfam. ma kompliciran0. nisam siguran ni da je meni jasno!
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase aka slunj
Poruka: 271
![]() | Re: imam problema sa Mozillom!!! eto vidis da sam bio u pravu da su kolacici krivi! ![]()
__________________ Gle mi imamo dovoljno novaca da možemo kupiti jedan otok u tihom oceanu i proglasiti ga Hrvatskom,ali je pitanje da li bi to bila Hrvatska.E nebi.Prema tome eto,tu smo gdje smo. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.