| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ime programa u Tehnologija i Tehnika forumu; ja mislim da postoji program, jednom sam ga imao, koji može editirati tekst sa skenirane slike, znači ti skeniraš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07 Godina: 23
Poruka: 25
![]() | Ime programa ja mislim da postoji program, jednom sam ga imao, koji može editirati tekst sa skenirane slike, znači ti skeniraš stranicu iz knjige recimo i samo preko tog programa kopiraš tekst i zalijepiš u frontpage,, mislim jednostavno je i lijepše bi izgledalo nego sa slikom... al nemogu se sjetit kako se zvao program, pa ak bi mi vi mogli reći, jer mi jako potreban... Ko veli plaćam pivu ili kavu! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ime programa Uz pojedine skenere ide softver koji ima mogućnost skeniranja teksta, odnosno prepoznaje tekst pri skeniranju samo ja nisam nikada bio zadovoljan tom opcijom kod hp skenera, kojim sam to radio. Jesi li mislio na tako nešto?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ime programa nisam zna da to postoji ...
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
![]() |
| Tagovi: ime, pitanje, pomoc, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:56.

ili kavu!