| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Instalacija viste i product key problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ljudi Imam 2 laptopa toshiba i s jednim sam uzeo vistu a drugi je free dos i na njega ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Instalacija viste i product key problem Bok ljudi Imam 2 laptopa toshiba i s jednim sam uzeo vistu a drugi je free dos i na njega sam htio satviti vistu koju sa dobio s prvim laptopom.Krenem instalaciju i sve je dobro dok je ne upisem product key koji je na poledini prvog laptopa i on mi kaze kak je ispravan i kad krene aktivacija kaze da je pogresan i da nije genuin verzija viste. Xp nemrem stavit jer nema drivera za te nove laptope.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 19:23. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Instalacija viste i product key problem Imam zbilja mali problemćić, pomagajte lumeni, za vas je to mači kašalj; znači ovak: nešto sam prčkal i zaribao sam si(povećao) razmak izmedju ikonica u my computeru, control panelu, my documentu i sličnim mjestima, dajte i recite di se podešava taj razmak, da si vratim u prvobitnu situaciju ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Instalacija viste i product key problem Ako sam dobro shvatio kaj te muči.... Kad otvoriš my documents ili control panel....idi na wiew...arrange icons by....i tamo klikni na auto arrange....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Instalacija viste i product key problem Ne, nije to to, sredio sam stvar, nego di ima za skinut SP3 za Xp Professional, skinul sam neki od 100Mb, al to nije to, nešto mi tu smrdi, ako netko ima pouzdan izvor nek stavi link...
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,047
![]() | Re: Instalacija viste i product key problem Ne postoji nikakav SP3 za Xp, to je neko strpao sve zakrpe izašle poslije SP2 u jedan instalacijski fajl...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Instalacija viste i product key problem Citat:
Service Pack je skup svih zakrpi za Windowse XP koje su izasle od service packa 2. Sadrzi 1073 zakrpi, te nekoliko novosti za sam XP. Prvi od njih je sistem aktivacije, koji vise ne zahtjeva unosenje serijskog broja prilikom instalacije, zatim Network Access Protection Module vidjen u Visti, te Microsoft Kernel Mode Cryptographics Module i Black Hole Router algoritam detekcije. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: product key, vista, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:56.