Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Instalacija viste i product key problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ljudi Imam 2 laptopa toshiba i s jednim sam uzeo vistu a drugi je free dos i na njega ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 15:54   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase
Instalacija viste i product key problem

Bok ljudi
Imam 2 laptopa toshiba i s jednim sam uzeo vistu a drugi je free dos i na njega sam htio satviti vistu koju sa dobio s prvim laptopom.Krenem instalaciju i sve je dobro dok je ne upisem product key koji je na poledini prvog laptopa i on mi kaze kak je ispravan i kad krene aktivacija kaze da je pogresan i da nije genuin verzija viste.

Xp nemrem stavit jer nema drivera za te nove laptope.

Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 19:23.
djubre je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:15   #2 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Instalacija viste i product key problem

Pa nemožeš imat vistu sa istim product key- em na dva različita laptopa.
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 23:21   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-06
Godina: 23
Poruka: 60
cigo iz balkana se izdvaja iz mase

nemas vise dva laptopa,jedan ti je netko ukrao..
cigo iz balkana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-07, 22:14   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Poruka: 408
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Imam zbilja mali problemćić, pomagajte lumeni, za vas je to mači kašalj; znači ovak: nešto sam prčkal i zaribao sam si(povećao) razmak izmedju ikonica u my computeru, control panelu, my documentu i sličnim mjestima, dajte i recite di se podešava taj razmak, da si vratim u prvobitnu situaciju
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:13   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,757
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ako sam dobro shvatio kaj te muči....

Kad otvoriš my documents ili control panel....idi na wiew...arrange icons by....i tamo klikni na auto arrange....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 09:56   #6 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Ne, nije to to, sredio sam stvar, nego di ima za skinut SP3 za Xp Professional, skinul sam neki od 100Mb, al to nije to, nešto mi tu smrdi, ako netko ima pouzdan izvor nek stavi link...
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 11:40   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,047
negatron je zabranio reputaciju

Ne postoji nikakav SP3 za Xp, to je neko strpao sve zakrpe izašle poslije SP2 u jedan instalacijski fajl...
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 11:49   #8 (permalink)
nick kombinira

Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: negatron Pogledaj Poruke
Ne postoji nikakav SP3 za Xp, to je neko strpao sve zakrpe izašle poslije SP2 u jedan instalacijski fajl...
Postoji sp3, i možeš ga skinuti na microsoftovim stranicama.

Service Pack je skup svih zakrpi za Windowse XP koje su izasle od service packa 2.

Sadrzi 1073 zakrpi, te nekoliko novosti za sam XP.

Prvi od njih je sistem aktivacije, koji vise ne zahtjeva unosenje serijskog broja prilikom instalacije, zatim Network Access Protection Module vidjen u Visti, te Microsoft Kernel Mode Cryptographics Module i Black Hole Router algoritam detekcije.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 22:24   #9 (permalink)
Regularni forumas

ajd ti meni stavi link di mogu skinut SP3 za Xp, ja ga nemogu nać....
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 22:28   #10 (permalink)
nick kombinira

Evo

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=hr
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: product key, vista, windows

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114