| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s u Tehnologija i Tehnika forumu; preko bilo kojeg preglednika užasno je sporo, otvara stranice ni je ne znam koliko evo dok pišem ovu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s preko bilo kojeg preglednika užasno je sporo, otvara stranice ni je ne znam koliko evo dok pišem ovu poruku još mi nije učitao cijelu stranicu do kraja kad odem na t-com i probam skinuti fajl onda mi skida brzinom 350kb/s a stranice otvara sporo da to nema nigdje |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s Sinoć sam ih ja zvao sa tom spikom jer me izbacivalo, danas me još nije izbacilo (jer ne grmi) ali isto sve sporo radi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 96
![]() | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s koliko sam ja uspio skuziti adsl je u hrv jos u izgradnji. tako da ako imate kakvih problema sa brzinom to je najcesci uzrok. Pogotovo ako je to preko dana u radnom vremenu (8-16) jer znaju cesto preinake raditi pa veze pate. iskreno receno meni sve funkcionira dosta dobro osim ove stranice. kad sam na croportalu imam najsporije brzine. tak da mozda nije samo do t-com(iako se slazem sa vama da su sranje, tak vam je to kad nemate konkurencije i vi drzite 95% trzista...)
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s Da, obično zna bit problema s vezom negdje između 13 i 17 sati, ali to nije uvijek nego ono neki put, evo npr, danas je oko 13 h sam ovdje na croportalu gubio živce jer je trebalo stvarno dosta vremena da mi otvori pojedinu temu |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, spori internet, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.