| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s u Tehnologija i Tehnika forumu; opcenito internet u hrvata je u zaostatku za susidima a kamoli za svijetom,albanija nas presibala...ADSL je proslosvrseno vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s opcenito internet u hrvata je u zaostatku za susidima a kamoli za svijetom,albanija nas presibala...ADSL je proslosvrseno vrijeme i nece se ni razvijat,sta je tu je...buducnost je u bezicnim komunikacijama i nema govora da ce neko razvijat nesto sto nema buducnost |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s Citat:
to kaj su brzine i cjene drugačije trebamo zahvaliti našoj kretenskoj vladi .. ali tehnološki je sve na mjestu ... | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 28-05-07 u 23:00. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 54
![]() | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s ne mora biti nuzno zbog brzine neta!!sporost mogu prouzrokovati neki instalirani programi,...tipa e.mule,lime wire,... ako ih ne koristiš ides na exit s njima...zatim redovno čistiti registry (Tune Up),...i ostalo smeće na komp.Osim toga imaš programčiće za pregled brzine neta ,downloada i uploada,... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 18
Poruka: 60
![]() | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s ja imam adsl i nikad mi nije brzina bila problem croportal otvara sa lakoćom ali evo barem je Lu pametan i kaze sve sto je tu lime ware stvarno dosta usporava brzinu ali kad se izadje na exit na maloj ikoni kod sata brzina se vrati na normalu |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s kiki, nadam se da koristiš neki firewall program..tamo pogledaj što ti sve koristi vezu prema internetu (programi, otvoreni portovi).. nadam se da nisi pokupil kojeg trojana pa on sad veselo koristi tvoju vezu za slanje spama..naravno i peer-to-peer programi mogu progutati dosta bandwitcha... osim toga probaj resetirat router i provjeri brzinu veze recimo na: broadband help » Speed Test naravno ako ovo ne stoji...udavi T-com
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-08
Poruka: 10
![]() | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s E ljudi ja imam isti takav problem! nalazim se u Vinici kraj Varaždina....Imam adsl brzine 2 mbps i kaj je največi problem idem na www.speedtest.net da si provijerim brzinu....Ali nemožete vjerovati ona mi dojde samo do 524 bit-a!!! I nebrem si nikak pomoći dajte molim vas odgovorite mi sto prije! Unaprijed hvala! ![]() ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: internet mi je užasno spor a imam vezu 3mb/s Citat:
Luka, pa to ti krivo kaže (možda) ![]() A inače ti tak sporo ide?? Ako da skini Mozzilu Firefox, te addone: Fasterfox, no-script I vidjet češ brzinu... Meni je net brzi, ali rapidshare ni do 100 ne dojde P.S Meni je na tom speedtestu ovako; DOWNLOAD 18899 kb/s UPLOAD 209 kb/S | |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, spori internet, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.