| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi ipod nano problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako... imam novi ipod nano, 4gb, 3rd gen... Ono, fakat je ok, samo kaj ima jedan problem... uzasno je tih. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Godina: 22
Poruka: 5
![]() | ipod nano problem Ovako... imam novi ipod nano, 4gb, 3rd gen... Ono, fakat je ok, samo kaj ima jedan problem... uzasno je tih. Recimo , u busu sam, i bas nist ne cujem... Zna li netko kak oda to rjesim? probao sam s onim gopod softverom, ali bezuspjesno... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ipod nano problem mozda je do pjesme u iTunesu odi u itunes, get info na pjesmu i u options volume adjustmenst pojacaj na 100% to bi trebalo pomoc
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ipod nano problem neznam, ja imam iPod mini i sve radi ok ako mogu staviti ove dvije stranice gdje ces sigurno naci odgovor na svoje pitanje http://www.jabucnjak.hr/ http://www.mackorisnik.com/
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ipod nano problem Ajde evo da ne otvaram novu temu. Imam prijateljičin iPod mini od 3.7 GB. I nema sanse da ja stavim neku pismu na njega, a da je on vidi. Nema sanse. Najprije sam izbrisala sve sta su prije bile na njemu, na kraju su ostale tamo u playlist, ali nisu svirale, normalno , jer sam ih ja izbrisala. Sad sam ga formatirala i te pisme su se makle, on je ko da je izasa iz tvornice sad zbog formatiranja i opet ne mogu stavit pismu da je on vidi. Daklem, oće mi ko pomoć? Kako se to radi???
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ipod nano problem imas pc ili mac? i pjesmu trebas prebacit sa iTunesa mislim, a ne file na ipod, tako ce bit pohranjen samo kao podatak
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: ipod nano problem probaj sa EuPod pro ili u njegovom softweru >select Settings>volume limit>i pojačaj do kraja
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:13.