| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Isass.exe u Tehnologija i Tehnika forumu; koji te to vrag i kako se tog riješiti...Vidim to je neki gadan shit!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isass.exe Isass ti je virus, a lsass sistemski file, koje ti imaš od toga??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Isass.exe Da li ti uopče imaš kakav antivirus ili firewall? Ako nemaš nabavi podhitno. Naprimjer AVG i ZoneAlarm (besplatni su) ili NOD32 (preporučujem). Updejtiraj si friške definicije, pokreni komp u safe modu i napravi full system scan.... Pa javi rezultat.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Isass.exe Citat:
ESET smart security, najnoviji update! Isass.exe , izgleda da nije virus... ![]() | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: Isass.exe daj pogledaj da li je Isass ili l(L)sass! ako je I(i)sass onda je moguće da je neki trojan.
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | Re: Isass.exe Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isass.exe Pa očito da nije... ja sam te pitao jel i ili l i ti si napisao da je I 100% (bez da si provjerio, kao recimo da je: "piše Isass.exe") - sljedeći put malo provjeri o čemu pričaš. lsass, kao što sam ti rekao ima svaki korisnik xp-a, na svom računalu.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
![]() |
« Koji vrag s kompom mi je?
|
kako da podesim wireless vezu tako da ne puca kad je udaljena od rutera? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.