| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi JAKO CUDNA STVAR SA GRAFICKOM,HELP! u Tehnologija i Tehnika forumu; LJUDI NE KUZIM SE BAS U KOMPJUTERE ALI DOGODILO MI SE NESTO JAKO CUDNO! DA SKRATIM PRICU,DOBIO SAM VIRUS ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-08-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | JAKO CUDNA STVAR SA GRAFICKOM,HELP! LJUDI NE KUZIM SE BAS U KOMPJUTERE ALI DOGODILO MI SE NESTO JAKO CUDNO! DA SKRATIM PRICU,DOBIO SAM VIRUS I MORAO SAM STAVITI NOVE WINDOWSE,TO SAM ODNIO U MACRO MICRO (POSTO SE NE KUZIM U TAKVE STVARI) I KAD SAM DOSAO PO NJEGA REKLI SU DA GRAFICKA NE RADI(NISAM NISTA PITAO POSTO SAM TUKA ZA KOMPJUTERE) A PRIJE VIRUSA JE GRAFICKA RADILA BEZ PROBLEMA! MISLIM DA SU ONI NEZTO ZEZNULI! DAO SAM JEDNOM TIPU GRAFICKU DA JE PROBA I KOD NJEGA RADI!!!!!! A KAD JU JA STAVIM KOMP SE GASI!! PA BI MOLIO AKO ITKO ZNA STA BI MOGLO BITI NEKA MI ODGOVORI NA sabangoran@gmail.com HVALA!!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: JAKO CUDNA STVAR SA GRAFICKOM,HELP! prvo isključi caps lock ... i prestani pisat velikim slovima. pošto nisi baš najbolje objasnio, ajmo iz početka .... kompjuter je prestao raditi ... odnio si ga u servis, tamo su rekli da je grafička? grafička normalno radi kod frenda? ... ako radi, onda radi i nije problem u njoj, nego u nečem drugom ... e sad ... zakaj ne zamoliš tog prijatelja da ti pogleda komp? |
| | |
![]() |
| Tagovi: help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

Smiješi se, sutra će biti gore!