| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Joomla -> lost password... help u Tehnologija i Tehnika forumu; S obzirom da radim trenutno na siteu, na njemu postoji samo jedan user, a to sam ja. Ne znam zbog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Joomla -> lost password... help S obzirom da radim trenutno na siteu, na njemu postoji samo jedan user, a to sam ja. Ne znam zbog cega, ali iako sam se mogo logirat kad administrator nisam se mogo ulogirat kao user na siteu. Zbog toga sam posumljao da mozda moram kreirat zaseban, odnosno jos jedan account za site, ali sam prije toga isao na password recovery... Ubacio sam username i mail i napisano je da novi password kreiran i da je poslan... Sacekao sam par minuta ali nisam nikakav mail dobio... Onda sam se sjetio da mozda to mogu promijenit kao administrator ali kad sam se probo ulogirat reklo mi wrong pass... Ali ja maila nisam dobio (nije u spam)... probo sam nakon 10ak minuta opet pass recovery, ali opet nista od maila... Sta da radim?...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Joomla -> lost password... help S ovim sam se zafrkavo cijeli jucerasnji dan, ali kad sam konacno odustao i zbog toga otvorio topic ovdje naisao sam na rjesenje guglajuci... Citat:
Ali sad se vracam na prethodni problem... Ne mogu se logirat normalno na svoj site... utipkam username i password i izbaci mi "you are not authorized to view this resource" i dalje imam mogucnost da se logiram... ali ako odem na "home" ili bilo sta na siteu zajedno mi se otvori i user menu i lijepo pise "Hi Bojan"... Znaci, ulogira me, ali me zajebava... zasto?
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Joomla -> lost password... help Mislis na configuration.php? ![]() Bas sam po tome nedavno prckao, po savjetu nekog tipa sa drugog foruma... Citat:
Uglavnom, taj problem sam bio rijesio ali nisam na kraju ostao na cisto koje bi sve opcije trebale imat kvacicu
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Joomla -> lost password... help 777 znaci imat sve ukljuceno, probao sam i to ali i dalje isti problem. Ulogiram se na kraju, ali ne radi normalno (objasnio sam gore)... Mozda moram i negdje drugdje taj 777 postavit? ha? imam i changelog.php npr...
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Joomla -> lost password... help Crojoomla je mrtav portal. nema smisla tamo ista postat... Inace, moj account je postavljen za admina i sve je super, jedino kad idem log in, utipkam name&pass, stisnem login i onda umjesto da se automatski refresha site na kojem bi ja trebo bit logiran, dogodi se nista... Ali ako ja kliknem refresh ili odem na npr "home" onda sam ulogiran... ali me zivcira sto to tako funkcionira...
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Joomla -> lost password... help Ha? sta mislis pod tim... btw, ovakva je situacija, ako odem na svoj site, necu bit logiran iako sam se zadnji put ulogiro i ukljucio opciju "remember"... ali cim kliknem na "home" ili nesto na siteu cim se otvori ja sam ulogiran...
| | |
![]() |
| Tagovi: joomla |
« HELP!
|
T-com aDSL Problem »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.