| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Jos dva dana i odose mi Windowsi... u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Lindemann Ma nisu piratski. Da jesu, ne bi ni zvao njihov servis. Kazem, to sam dobio sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned | Re: Jos dva dana i odose mi Windowsi... Citat:
Pošto si ih dobio sa prošlim laptopom, koji je inače od drugog proizvođača (i kaj ih u očima Microsofta ne čini niš manje piratskim, jer licence NE POKRIVA instalaciju na dva računala) moguće je da je u tome problem. Ja imam na kompu Win XP SP2 OEM (Dell), ali ti prolaze validaciju i nije trebalo aktivirati (nisu za laptope, nego za desktope) .... Ja bi ti preporučio skidanje drugih Windowsa i da zaboraviš na validacviju i aktivaciju, jer sam 99% siguran da neće proći. Di ti je stari laptop? Radi? | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Jos dva dana i odose mi Windowsi... Jel istina da Windows XP Student Edition ne trebaju aktivaciju ![]() Ne znam jel sam dobro čuo...navodno da je ta verzija namijenjena studentima za vježbanje kako instalirati Windowse...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| next best thing | Re: Jos dva dana i odose mi Windowsi... Citat:
![]() imam i ja penđere dellove i to bez seriala, i niko me niš ne pita, kewl ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
![]() | Re: Jos dva dana i odose mi Windowsi... Citat:
Pa necu valjda sada sve ove puste programe i sve ostalo ponovno instalirati. I stavljat nove Windowse ?? P.S. Stari laptop mi je kod sestre, radi normalno! | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() To kaj ti imaš originalni _DISK_ od Windowsa, ne znači da oni nisu (prema MS licenci) piratski .... jer nisu predviđeni da rade na dva mjesta odjednom. Sa (starim) laptopom si kupio JEDNU licencu za Windowse. Tolko o MSu i njihovoj politici .... Izbor ti baš i nije prevelik, jedino kaj ti preostaje je da probaš naći neki alat kojim bi mogo riješiti ovaj problem ... sigurno ima nešto .... nije ni ta aktivacija svemoguća ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
A ne Windowse! A gdje cu naci taj neki alat, vec sam pretrazio i probao puno toga! Nije pomoglo! Sutra mi istice rok za aktivaciju! | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
Ne znam za kaj ti laptop sve treba, ali moderni Linux nije uopće loš (ovisi koju verziju si dobio salaptopom). S njim barem nema problema oko aktivacije i budućih upgrade-a ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
A laptop mi treba za sve... i privatno i poslovno! Svi moguci podaci koji mi trebaju su na njemu! A Linux ne zelim, nekako sam navikao na Win. A i vecina programa, i par igrica koje imam rade samo na Windowsima! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jos dva dana i odose mi Windowsi... Vidi LINK Izgleda da Microsoft nudi popust za korištenje XP-a, na dva računala, dakle ako ti ta sloucija odgovara...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: dana, dva, jos, odose, windowsi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:48.