| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kakav je ovo digitalac? u Tehnologija i Tehnika forumu; Eto u Metrou ima neki digitalac neke kineske marke Benq (ili tako nešta)...ima 8 megapiksela i jeftin je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Kakav je ovo digitalac? Eto u Metrou ima neki digitalac neke kineske marke Benq (ili tako nešta)...ima 8 megapiksela i jeftin je do bola Je li netko možda čuo za tu marku i kakav je uopće taj digitalac? Mislim da bi ovo Pharaoh mogao znati ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Kakav je ovo digitalac? Evo našla sam nešta o njemu Benq C800 8 megapikselski CCD Stvarajte spektakularne fotografije s ovim novim 8 megapikselskim fotoaparatom. Pruža vam zapanjujuće performanse, a istovremeno zadržava dimenzije prosječnog 4 megapikselakog aparata. Veliki 2.4" TFT LCD Veliki 2.4" LCD ekran opremljen je prijateljskim i intuitivnim sučeljem za lako upravljanje, dok vrhunska rezolucija od 112 tisuća piksela daje jasniji pogled na fotografije. Ovo vam omogućava pregledavanje fotografija te procjenu njihove kvalitete, a istovremeno ih zbog dimenzija ekrana možete pokazivati prijateljima bez potrebe za PC-em - uz žive boje i punu oštrinu. Ostale mogućnosti Snimanje filmova u MPEG4 formatu u rezoluciji 640 x 480 piksela pri 60 sličica u sekundi direktno u MPEG4 (pod-format AVI-ja) Ispisni način rada: Omogućava vam na jednostavan način direktan ispis fotografija pomoću kompatibilnog pisača, bez prethodnog spajanja fotoaparata na PC kompjuter. Višestruki način rada: 4 fotografije po jednom kadru 32 MB ugrađene memorije Diktafon Makro snimanje:4 cm korisnici mogu kvalitetno i lagano snimati statične snimke cviječa, ljubimaca ili ikakvih drugih malih motiva s iznimno malene udaljenosti. Ugrađeni mikrofon i zvučnici AA baterije Pa šta mislite? Iskreno, ja nikad nisam čula dosada ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kakav je ovo digitalac? ...moja stara si je kupila nekaj poput ovog, gotovo sam siguran da je takav! znam samo da je rekla: "kupila sam si super jeftini digitalac". Uglavnom, i ja sam čuo za "Benq" i mislim da je ok. (iz druge ruke)
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Kakav je ovo digitalac? Citat:
, sve je vrlo jednostavno, djeluje kvalitetno...bla bla bla! ako nisi skeptična prema manje poznatim proizvodima, ovo je definitivno isplativo i moja mama ti ga toplo preporučuje
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Kakav je ovo digitalac? Hvala Mislim da ćemo se i odlučiti za njega, ali htjela bih čuti i još koje mišljenje tako da budem 100% sigurna Iskreno, i jesam malo skeptična što se tiče manje poznatih marki, ali samo kad su u pitanju takve elektroničke stvari ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kakav je ovo digitalac? Gledaj eowyn... digitalac ti može bit super, a može ti bit ultra loš... sve zavisi za šta ti treba, te kako ti gledaš na kvalitetu slike, šta tebi znači kvalitetna fotografija, hoćeš li ti te slike izrađivat, printat na papir, gledat ih samo na kompu, koliko ti je važna brzina mehanike, zoom, koliko ti je važna bljeskalica za snimanje po tamnijoj okolini, da li želiš snimat u kući ili samo vani, potrošnja baterija... Kao što vidiš puno se toga moraš zapitat kad kupuješ digitalac.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Kakav je ovo digitalac? Pa vjerojatno kao i svima drugima bi bilo dobro kad bi svi ti uvjeti bili ispunjeni Mislim da sam zato i pitala kakav je taj digitalac i kakva je uopće ta marka Sad ako netko zna reći nešta više o tome, slobodno neka se izjasni ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalac, kakav, ovo |
« GIF u DDS
|
Ajd pomozite molim! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 24 | 05-01-08 15:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

Je li netko možda čuo za tu marku i kakav je uopće taj digitalac? 

, sve je vrlo jednostavno, djeluje kvalitetno...bla bla bla! ako nisi skeptična prema manje poznatim proizvodima, ovo je definitivno isplativo i moja mama ti ga toplo preporučuje
Mislim da ćemo se i odlučiti za njega, ali htjela bih čuti i još koje mišljenje tako da budem 100% sigurna
Iskreno, i jesam malo skeptična što se tiče manje poznatih marki, ali samo kad su u pitanju takve elektroničke stvari