| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi kako aktivirat poštu u outlook express? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam problem! ne znam kako aktivirat poštu u outlook expressu, pa ne mogu primat e-mailove! Please neka netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| Starter | Re: kako aktivirat poštu u outlook express? Citat:
![]()
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: hrvatska Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: kako aktivirat poštu u outlook express? Ako ima otvoren mail na iskonu ili yahoo onda nemozes (mozes na yahoo al to moras placat) ,otvori si mail na gmail-u i na njihovoj stranici imas pojasnjeno kako postavit sve .. i radi ! imam jedan samo mali problem .. al to ocito samo ja imam .. al sve se salje sve stize ok Zadnji Uredio djovani7777 : 11-05-07 u 00:39. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-05-07
Poruka: 16
![]() | Re: kako aktivirat poštu u outlook express? Gmail: Help Center - Configuring your email client: Outlook Express and Outlook 2002 (Windows only) Sve lijepo i slikovito. Samo promijeniš podatke ovisno koji mail otvaraš |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: kako aktivirat poštu u outlook express? ljudi božiji, nije vas pitao kako otvoriti Gmail account, nego kako složiti Outlook. neki ljudi možda ne žele Gmail ... možda ne trebaju ... možda čovjk ima vlastitu domenu (ili od firme), pa ne može sve slati na Gmail ... držite se onoga kaj vas pita. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pls help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:26.