| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kako bristati posjećivane internet adrese? u Tehnologija i Tehnika forumu; Jedno veliko pitanje. Kada brišem history i cookiese u internet options „general“ izbrišu mi sve internet adrese koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Kako bristati posjećivane internet adrese? Jedno veliko pitanje. Kada brišem history i cookiese u internet options „general“ izbrišu mi sve internet adrese koje sam posjetio u zadnje vrijeme. Ali, bez obzira na to, kada ukucam u browser neku određenu adresu na kojoj sam bio, ipak vidim da mi je komp zapamtio adresu i već nudi link na tu stranicu. Da li postoji negdje na kompu mogućnost da se izbrišu sve stvarno ikada posjećivane stranice na netu? Kupujem uskoro novi PC, a stari ću dati curinoj sestri pa ne bi htio da naleti na neku „komprimitirajuču“ stranicu na kojima sam surfao u slobodno vrijeme..... ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Kako bristati posjećivane internet adrese? Pa namjesti da ti ne izlistava te linkove i eto, imas to u opcijama
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako bristati posjećivane internet adrese? skini si neki program koji ti to radi, ja imam npr. CCleaner, bespalatan je i obriše sve cookiese, history i ostale gluposti koje se spremaju u komp i bez veze zauzimaju mjesto |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Kako bristati posjećivane internet adrese? Ako radish u internet exploreru odeš u registry i tamo pod HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Internet Explorer\Typed URLs zbrišeš sve osim (default) mislim da to riješava stvar. a u mozzili zbrišše sve u optionsima i ne nudi ti vishe linkove
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako bristati posjećivane internet adrese? ides na Start Menu, zatim Settings, pa Taskbar and Start menu pa onda na vrhu prozorcica imas Start Menu, pa Costumize pa pritisnes Clear tamo gdje ti pise Remove records of accessed internet pages... tim ce ti zbrisat i posjecene internet stranice i history filmica, muzickih fajlova i ostalih dokumenata koje si otvarao!! jednostavno je, a ne treba ti nikakav drugi program!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako bristati posjećivane internet adrese? Citat:
![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako bristati posjećivane internet adrese? Kakav krep kleaner! Pa ne treba za svaku pizdariju neki program! ![]() Gledaj! Odeš pod Tools-Internet Options-Content, stisneš ovo crveno zaokruženo, i odkvakaš sve kaj ti ne treba! Odkvakaš ovo dvoje, web adresses i forms, pa stisneš OK, izbrisat će sve adrese i sav sadržaj koji ti iskače kad negdje u browseru tipkaš, web adresa, broj telefona... Ako opet želiš da ti dovršava sve što pišeš, samo staviš kvačice na to što si otkvačirao! Zadnji Uredio vedo777 : 29-03-07 u 09:20. |
| | |
![]() |
| Tagovi: adrese, bristati, internet, kako, posjecivane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.