Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Kako bristati posjećivane internet adrese? u Tehnologija i Tehnika forumu; Jedno veliko pitanje. Kada brišem history i cookiese u internet options „general“ izbrišu mi sve internet adrese koje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-07, 10:42   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Kako bristati posjećivane internet adrese?

Jedno veliko pitanje.
Kada brišem history i cookiese u internet options „general“ izbrišu mi sve internet adrese koje sam posjetio u zadnje vrijeme.
Ali, bez obzira na to, kada ukucam u browser neku određenu adresu na kojoj sam bio, ipak vidim da mi je komp zapamtio adresu i već nudi link na tu stranicu.

Da li postoji negdje na kompu mogućnost da se izbrišu sve stvarno ikada posjećivane stranice na netu?

Kupujem uskoro novi PC, a stari ću dati curinoj sestri pa ne bi htio da naleti na neku „komprimitirajuču“ stranicu na kojima sam surfao u slobodno vrijeme.....
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 10:58   #2 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de
Re: Kako bristati posjećivane internet adrese?

Pa namjesti da ti ne izlistava te linkove i eto, imas to u opcijama
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 10:59   #3 (permalink)
prof. Foruma

kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Pa namjesti da ti ne izlistava te linkove i eto, imas to u opcijama
Di se to namjesti? Uz to bi htio da se to kompletno izbriše.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 11:16   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 21
Poruka: 1,134
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

skini si neki program koji ti to radi, ja imam npr. CCleaner, bespalatan je i obriše sve cookiese, history i ostale gluposti koje se spremaju u komp i bez veze zauzimaju mjesto
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 12:42   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-10-05
Poruka: 156
santarium se izdvaja iz mase

Ako radish u internet exploreru odeš u registry i tamo pod
HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Internet Explorer\Typed URLs zbrišeš sve osim (default) mislim da to riješava stvar.
a u mozzili zbrišše sve u optionsima i ne nudi ti vishe linkove
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 12:45   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

provaj crap cleaner program, tj. ccleaner free je.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 12:46   #7 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: santarium Pogledaj Poruke
HKEY_CURRENT_USER\Software\microsoft\Internet Explorer\Typed URLs zbrišeš sve osim (default) mislim da to riješava stvar.
radim u exploreru pa ću probati ovo prvo, thanx!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 13:02   #8 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

ides na Start Menu, zatim Settings, pa Taskbar and Start menu pa onda na vrhu prozorcica imas Start Menu, pa Costumize pa pritisnes Clear tamo gdje ti pise Remove records of accessed internet pages... tim ce ti zbrisat i posjecene internet stranice i history filmica, muzickih fajlova i ostalih dokumenata koje si otvarao!! jednostavno je, a ne treba ti nikakav drugi program!!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 08:22   #9 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: santarium Pogledaj Poruke
bio sam u registry-u ali nisam mogao naći default.
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 09:16   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Kakav krep kleaner!
Pa ne treba za svaku pizdariju neki program!

Gledaj!
Odeš pod Tools-Internet Options-Content, stisneš ovo crveno zaokruženo, i odkvakaš sve kaj ti ne treba!
Odkvakaš ovo dvoje, web adresses i forms, pa stisneš OK, izbrisat će sve adrese i sav sadržaj koji ti iskače kad negdje u browseru tipkaš, web adresa, broj telefona...
Ako opet želiš da ti dovršava sve što pišeš, samo staviš kvačice na to što si otkvačirao!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Untitled-1.jpg (47.3 KB, 16 pogleda)
Tip Fajla: jpg Untitled-2.jpg (45.3 KB, 12 pogleda)

Zadnji Uredio vedo777 : 29-03-07 u 09:20.
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adrese, bristati, internet, kako, posjecivane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114