| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi kako da podesim wireless vezu tako da ne puca kad je udaljena od rutera? u Tehnologija i Tehnika forumu; imam ruter bezicni u dnevnom i kad sam s laptopom tamo radi sve 5. svaki mozda dat vremena pukne veza. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | kako da podesim wireless vezu tako da ne puca kad je udaljena od rutera? imam ruter bezicni u dnevnom i kad sam s laptopom tamo radi sve 5. svaki mozda dat vremena pukne veza. ali kad otidem u sobu puca veza svakih 10minuta. Caka je u tome da ne nepukne veza, pa da je on nade opet.... nego se samo stvori kriz na ikoni u desnom dole uglu. i aktivirati je mogu samo da napravim restart cijelog racunala? bez znanja ili s znanjem lupajte sve sto znate!! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | Re: kako da podesim wireless vezu tako da ne puca kad je udaljena od rutera? Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Re: kako da podesim wireless vezu tako da ne puca kad je udaljena od rutera? idi na SVOJSTVA MREŽE i označi automatsko povezivanje maaaa...čudno da je takva situacija..moje router daje signal do 100 metra u krug... jedino da nisi novi vlasnik dvorca Miljane..pa da ti je dnevni boravak sa jedne strane a soba skroz sa druge strane
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako da podesim wireless vezu tako da ne puca kad je udaljena od rutera? Imaš više načina : Da je vidnjiva ta tvoja bežična sa passwordom (do 13 znamenki) Ili da je vidnjiva i da nema pass ko moj sused pa mu nabijam promet ![]() Ili imaš mogučnost da je nevidljiva ako znaš o MAC adfresi. U postavkama možeš rihtati da ti se sam spaja na točku di ti je bolji signal, samo na tvoju mrežu i ništa drugo te da ti biraš. Moj savjet ti je da utipkaš mac adresu i pass jer če biti nevidljiva... Misli, hacker može nači mrežu, ali ako imaš i pas... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:58.

jedino da nisi novi vlasnik dvorca Miljane..pa da ti je dnevni boravak sa jedne strane a soba skroz sa druge strane