| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kako da ubacim titl u dvd film? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam nekoliko filmova u divx formatu koji su svaki na dva cd-a a htio bi ih prebacit svaki u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Kako da ubacim titl u dvd film? Imam nekoliko filmova u divx formatu koji su svaki na dva cd-a a htio bi ih prebacit svaki u jedan dvd. Imam program VSO ConvertXtoDvd i s njim sam probao napravit jedan film i sve je ok ispalo, fino ih je spojio, samo kaj mi nije ubacio titlove. Kad gledam film u powerDVD-u nema titlova i uopće nije otvorena opcija subtitles. Kad otvorim film u DVD Shrinku nema ništa pod subpicture. Jel problem kaj je titl podjeljen u dva dijela (svaki dio u divx-u ima svoj titl u .SUB formatu) ili u nečem drugom? Jel postoji način da naknadno ubacim titlove na film u dvd-u, i u kojem su formatu uopće titlovi, .SUB ili .SRT?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako da ubacim titl u dvd film? Sigurno dela sa .sub, ili .srt, skini si program Subtitle Workshop, i s njime pretvori postoječe titlove u .sub ili .srt, al hoćeš, imam ti i hrvatski prijevod za convertxtodvd, pa ti dam link ak hoćeš.. EDIT: Evo linka: http://www.cdr-zone.com/forum/download.php?id=927
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 04-01-07 u 11:10. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-07 Godina: 30
Poruka: 2
![]() | Re: Kako da ubacim titl u dvd film? Problem je u tome sto se ConvertX ne snalazi sa .sub datotekama. Uzmi vec pomenuti Subtitle Workshop i konvertuj u .srt, i sve ce proci bez problema. Obrati paznju na frame/sec prilikom konvertovanja titlova da bi prevod bio sinhronizovan sa filmom. I jos jedna stvar, nekad ConvertX nece da ubaci automatski cak ni .srt datoteku, tako da je potrebno rucno ubaciti. ![]() Nadam se da je pomoglo ![]()
__________________ "Senatores boni viri: senatus autem mala bestia" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06
Poruka: 47
![]() | Re: Kako da ubacim titl u dvd film? sa srt radi ziher , kod mene je bil problem kad sam išo provjeravat u power dvd jel sve radi , nije subtitlove prikazivo , probal sam sa milijun programa onda sam popizdil i napravil ponovo sa convertxtodvd i ponovo ih nije bilo al sam spržil na dvd film i gledal na dvd playeru , kad ono ima prijevoda , neznam zakaj ih nije htwl prikazivat u power dvd-d |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako da ubacim titl u dvd film? Kako preko subtitle workshopa prebacit sub u srt?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, film, kako, titl, ubacim |
« AMIS wlan
|
nokia PC suite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 11 | 09-04-08 13:34 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako prici, djevojci, trebi, curi, ženi | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 09-05-04 20:02 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:16.