| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kako izbrisati Internet Explorer u Tehnologija i Tehnika forumu; zANIMA ME KAKO U POTPUNOSTI IZBRISATI INTERNET EXPLORE(REGISTRY I TO).jER KAD GA BRISEM IZ PROGRAM FILES PIŠE ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Godina: 16
Poruka: 33
![]() | Kako izbrisati Internet Explorer zANIMA ME KAKO U POTPUNOSTI IZBRISATI INTERNET EXPLORE(REGISTRY I TO).jER KAD GA BRISEM IZ PROGRAM FILES PIŠE MI DA SU NEKE DATOTEKE VEC U UPOTREBI.KORISTIM FIRE FOX KAO BROWSER. Isključi Caps Lock Zadnji Uredio HornedRapid : 11-05-07 u 14:08. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
![]() | Re: Kako izbrisati Internet Explorer njega nemreš u potpunosti izbrisat ovako ga izbrišeš samo iz nekih djelova kompa ,trebaš još izbrisat sve ikone i to ti bu to,ali nemoj se čudit ako koristiš msn i kad dobiješ mail otvoril ti bu pristojno mail u Internet Explorer.Tak da siopet gdje si bil na nuli.Zato ljeo instaliraš Mozilu i zaboraviš na Internet Explorer. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako izbrisati Internet Explorer uzmi neki program pomocu kojeg mozes uci u registry npr. RegistryRepair i tamo izbrisi sve one dijelove gdje se spominje IE..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: explorer, internet, izbrisati, kako |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.