| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kako izostrit fotografiju? u Tehnologija i Tehnika forumu; Bio sam na ispitu pa sam prije izlaska slikao sami ispit. Nazalost slikao sam nabrzinu pa mi je fotografija ispala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Kako izostrit fotografiju? Bio sam na ispitu pa sam prije izlaska slikao sami ispit. Nazalost slikao sam nabrzinu pa mi je fotografija ispala mutna, da li se to sad ikako moze izostrit? Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako izostrit fotografiju? meni su shogun noževi uvijek bili bolji od ostalih ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako izostrit fotografiju? Teško... mislim da tu nema pomoći.. prejako je strešeno...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotografiju, izostrit, kako |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 22:20 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.