| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kako mogu pratiti instalaciju programa?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Komp je otvoren, znači jedan user koji je i administrator, bez passa.....kako mogu pratiti koji su programi i kada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Komp je otvoren, znači jedan user koji je i administrator, bez passa.....kako mogu pratiti koji su programi i kada instalirani, posebno ako je nešto stavljeno u podlogu kao npr. programi za praćenje....dali postoji u Windowsima ili postoji neki program koji to prati i lista..????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa?? hm ne kuzim....mislim, imas task manager koji otvoris kad stisnes Ctrl-Alt-Delete pa u njemu vidis koji su ti programi pokrenuti i koji procesi ti stalno rade, koliko se koristi cpu i network... a ako zelis listu sta je sve instalirano onda imas Add/Remove programs... sumnjam da si to mislio ali svejedno...EDIT: a ako mislis na one spyware i te vrste programa, e to ne bih znao...mozda nekim antivirusom... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Želim listu što je instalirano i kada je instalirano u vremenskom tijeku...add or remove ne prikazuje sve instalirane programe i prikazuje samo za one s liste kada su zadnji puta pokrenuti..!
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa?? Imaš program za to, mislim da se zove Ashampoo active uninstaller
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Postoji samo Ashampoo uninstaller, ali on je više za one fanatike koji žele uptaiti put gdje je što instalirano zbog deinstalacije i on se mora pokrenuti kao bi pravio snapshotove
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa?? Uzmi live verziju nekog Linuxa i pretrazi cijeli hard sa OS-om, za .exe datateke i poredaj ih po redu. Imati ćeš tisuće .exe-ova, ali oni koji su stavljeni u zadnje vrijeme će ti biti na vrhu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa?? Ma i ja sam mislio da je Linux neka babaroga, ako imas vremena, nabavi si Live verziju recimo Knoppixa, iznenaditi ćeš se kad se zapleteš u znatiželju da naučiš šta se možeš sa OS-om sa jednog CD-a. Neću da te nagovaram, jer ovo moje je samo konceptualna neisprobana ideja, radi se o tome, da live verzije teško dobivaš da suradjuju sa postojećim diskovima, ako je uopće moguće, jer one u principu služe da isprobaš Linux, bez da ga instaliraš i da istovremeno ne možeš ništa sjebati na hard disku, ali to će znati bolje netko ko je duže u tome... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa?? Citat:
Live CD je sasvim OK za isprobat, vidit da to nije niš strašno i malo se zainteresirat .... Može se ovak kak si reko ... pretražit za .exe pod Linuxom .. da ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: instalaciju, kako, mogu, pratiti, programa |
« restart,restart...
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.

sumnjam da si to mislio ali svejedno...