Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Kako mogu pratiti instalaciju programa?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Komp je otvoren, znači jedan user koji je i administrator, bez passa.....kako mogu pratiti koji su programi i kada ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-05-07, 16:39   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Kako mogu pratiti instalaciju programa??

Komp je otvoren, znači jedan user koji je i administrator, bez passa.....kako mogu pratiti koji su programi i kada instalirani, posebno ako je nešto stavljeno u podlogu kao npr. programi za praćenje....dali postoji u Windowsima ili postoji neki program koji to prati i lista..????
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 17:06   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55
Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa??

hm ne kuzim....mislim, imas task manager koji otvoris kad stisnes Ctrl-Alt-Delete pa u njemu vidis koji su ti programi pokrenuti i koji procesi ti stalno rade, koliko se koristi cpu i network...
a ako zelis listu sta je sve instalirano onda imas Add/Remove programs... sumnjam da si to mislio ali svejedno...

EDIT: a ako mislis na one spyware i te vrste programa, e to ne bih znao...mozda nekim antivirusom...
Hacker55 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 17:12   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kako mogu pratiti instalaciju programa??

Želim listu što je instalirano i kada je instalirano u vremenskom tijeku...add or remove ne prikazuje sve instalirane programe i prikazuje samo za one s liste kada su zadnji puta pokrenuti..!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 17:49   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,491
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Imaš program za to, mislim da se zove Ashampoo active uninstaller

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 18:01   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Postoji samo Ashampoo uninstaller, ali on je više za one fanatike koji žele uptaiti put gdje je što instalirano zbog deinstalacije i on se mora pokrenuti kao bi pravio snapshotove
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 18:12   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,583
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Uzmi live verziju nekog Linuxa i pretrazi cijeli hard sa OS-om, za .exe datateke i poredaj ih po redu. Imati ćeš tisuće .exe-ova, ali oni koji su stavljeni u zadnje vrijeme će ti biti na vrhu...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 22:10   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Uzmi live verziju nekog Linuxa i pretrazi cijeli hard sa OS-om, za .exe datateke i poredaj ih po redu. Imati ćeš tisuće .exe-ova, ali oni koji su stavljeni u zadnje vrijeme će ti biti na vrhu...
huuuu, za linux sam visibaba....
Odgovori sa citatom
Star 30-05-07, 22:13   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,583
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
huuuu, za linux sam visibaba....
Ma i ja sam mislio da je Linux neka babaroga, ako imas vremena, nabavi si Live verziju recimo Knoppixa, iznenaditi ćeš se kad se zapleteš u znatiželju da naučiš šta se možeš sa OS-om sa jednog CD-a. Neću da te nagovaram, jer ovo moje je samo konceptualna neisprobana ideja, radi se o tome, da live verzije teško dobivaš da suradjuju sa postojećim diskovima, ako je uopće moguće, jer one u principu služe da isprobaš Linux, bez da ga instaliraš i da istovremeno ne možeš ništa sjebati na hard disku, ali to će znati bolje netko ko je duže u tome...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 07:04   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ma i ja sam mislio da je Linux neka babaroga, ako imas vremena, nabavi si Live verziju recimo Knoppixa, iznenaditi ćeš se kad se zapleteš u znatiželju da naučiš šta se možeš sa OS-om sa jednog CD-a. Neću da te nagovaram, jer ovo moje je samo konceptualna neisprobana ideja, radi se o tome, da live verzije teško dobivaš da suradjuju sa postojećim diskovima, ako je uopće moguće, jer one u principu služe da isprobaš Linux, bez da ga instaliraš i da istovremeno ne možeš ništa sjebati na hard disku, ali to će znati bolje netko ko je duže u tome...
Live CD nema ntfs-3g driver (open source driver koji omogućava pisanje po NTFS particijama) - osim možda najnovije verzije Knoppixa.

Live CD je sasvim OK za isprobat, vidit da to nije niš strašno i malo se zainteresirat ....

Može se ovak kak si reko ... pretražit za .exe pod Linuxom .. da ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: instalaciju, kako, mogu, pratiti, programa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114