| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kako u wordu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Jer se može u wordu 2007 porihtati da ono šta je unutra da se nemre iskopirati, jer sam neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako u wordu? Ahh... Nekaj sam ti i našel... Sprobaj pa javi. http://www.ehow.com/how_2264762_prot...-document.html
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako u wordu? Ha word... Nema ti to veze koja je edicija worda... To ti je kao da se svake godine ili dvije šaltaš sa jednog automobila u bolji i noviji. Kužiš? Tutorijal... Ajde. Može! ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako u wordu? Nema zaštite... bezveze to radiš... ako netko bude stvarno htio tvoj teks očitati će ga OCR-om iz read-only formata ili prepisati... Ja bi u tvom slučaju, ak se nadaš tužiti onoga tko će takvo nešto napraviti jednostavno napravio upload na neki servis i da mi datum uploada bude dokaz da sam file imao prije nego netko drugi.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako u wordu? Neče ga prepisati jer je u tablici i bome če se namučiti,trebati če mu 5 dana, jer ima 50 stranica i sve to zajeb*no. A imaš mogučnost da samo odabrani čitaju... Mislim, ko bu se zezao s tim, kada ću im u utorak poslati na mail, a u srijedu već treba predati rad ;-) |
| | |
![]() |
« Pmoč
|
Divx sa titlom na dvd »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.