| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi kako zeznuti zaštitu na dvd-u u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li postoji način kako zeznuti zaštitu kad želim u Neri kopirati neki dvd iz dvd kluba??????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da li postoji način kako zeznuti zaštitu kad želim u Neri kopirati neki dvd iz dvd kluba??????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako zeznuti zaštitu na dvd-u Ima, ja mislim da se program zovr DVD Shrink. Nemoj mi zamjeriti, ako sam pogrijesio!!!! Uglavnom postoji program!!!!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako zeznuti zaštitu na dvd-u DVD shrink i dvd decrypter i nema te zaštite koja ti može zabranit da nešto iskopiraš...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
hmm, onda jedan savjet..imam dvd decrypter i znam da on može sve skinuti, ali na koji način onda zapržiti dvd da možeš aktivirati funkcije kao na original dvd i da ima autoplay.....iskopirati audio i video file....ili što već...da ns isprobavam na praznim dvd-ima..???
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako zeznuti zaštitu na dvd-u DVD shrink ima dvd authoring i tamo moraš izbacat jezike dodatne komentare interviewe i to da bi stalo na jedan običan dvd
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako zeznuti zaštitu na dvd-u ja koristim any dvd za razbit zaštitu i clone dvd2 za prženje. radi odlično!.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako zeznuti zaštitu na dvd-u Nemam pojma za autoplay nisam nikad probavo to...
| | |
![]() |
| Tagovi: dvdu, kako, zas titu, zeznuti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| DVDShrink | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:13 |
| Kosovo | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:33 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.