| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? u Tehnologija i Tehnika forumu; problem je u tome sta mi se od jucer komp restarto sam od sebe i to 4 puta.... pitam vas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? Citat:
imam nod32 i nsita ne detektira... imam jako puno instaliranim programa koji mi trebaju i zato mi se neda reinstalirat windows i sve te program isponova pa kazite kako da maknem taj virus ako je virus
__________________ Voljeti nikad nije pogrešno ! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? kolko se ja kuzim u to najbolja solucija je format disk, tesko je popravit takve stvari, imo sam slicnih problema i nijedan antiv nije nis detektiro i svi moguci programi kazu da je sve u redu, napravim restore i sve radi super. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? prija formata probaj vratit sistem na neki raniji datum...ak ne onda znas ...bumm...format c:.....jbg.....svi smo to prosli milijun puta....hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, restarta, sam, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:23.

a