| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? u Tehnologija i Tehnika forumu; dobro probat cu system restore na 3 dana unazad a ako onda nece htjet jos vam s javim a ak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? dobro probat cu system restore na 3 dana unazad a ako onda nece htjet jos vam s javim a ak neko jos ima ideju osim system restora i reinstaliranja windowsa (formatiranje c: diska) samo nek stavi post
__________________ Voljeti nikad nije pogrešno ! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? To ti se počelo samo odjednom događat? Meni se komp restarta s vremena na vrijeme, ali kod mene je u pitanju trenutni pad napona u mreži, a imam dosta osjetljivo napajanje. Možda je u tome problem..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: komp mi se restarta sam od sebe ?!?!? Komp ti se restarta ![]() Možda ti se rasklimo gumb za resetiranje ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, restarta, sam, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.