| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Komp mi se stalno resetira!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; i poludit ću, nemogu to više durat! živce mi jede! radim nešto i resetira se i opet sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Komp mi se stalno resetira!!! i poludit ću, nemogu to više durat! živce mi jede! radim nešto i resetira se i opet sve isponova u jednom danu tak oko 20 puta se resetirat zna prije par mjeseci sve novo sam kupio,i od prvog dana se to dešava,samo je sada malo ćešće ali prije nisam obraćao tolko pažnju na to, pošto kad bi se resetirao upalio bi se odma i ok! ali sad dok resetira prođe 2min da nešto mogu raditi u windowsima! odnio sam ga u servis i tam ga provjerili i kažu sve ispravno, nije im se nijednom resetirao ! ja poludit hoću, odđem doma upalim ga radi 10min i opet se resetira dok ništa neradim na njemu (gledam film ili sam stoji upaljen) neće se resetirat makar tjedan data tak stajao, ali ćim poćnem nešto raditi (ništa pretjerano, surfam po netu, slike gledam i tak il dovoljno da miš pomaknem nekad) resetira se odmah rame su provjerili u servisu i oni su ok! jel postoji kakav program s kojim bih mogao provjeriti ispravnost komponenti pa da to sranje što zeza promjenim! zbog windowsa nije, provjereno! na što vi sumnjate da zeza da se tak stalno resetira?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 163
![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Pa najvjerovatnije da je napajanje, koje napajanje imaš? Koja ti je grafička? Možda ona zeza jer nije dovoljno napajanje za nju?!?!
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Ili mozda virus koji stalno resetira kompjuter?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 128
![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Baterija 100%
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 128
![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Mislim na bateriju na matičnoj ploci!
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 987
![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Može biti više uzroka, istina je da ničim izazvano resetiranje većinom izaziva neispravna memorija, ali se to može dogoditi i zbog nedovoljne snage napajanja (nove grafičke kartice traže dosta jaka napajanja, od barem 500W), a moguće je i da ventilator od procesora nije ispravan i ne hladi dobro, pa dolazi do njegovog pregrijavanja. Sa softverske strane, moguće je da je u pitanju jedan od wormova tipa Zotob-M, My Tob ili Zlob, pa malo preskeniraj preko nekog boljeg antivirusa (probaj preko NOD-a32 ili Kasperskog). Ako je tu sve u redu, možda postoji neki konflikt između raznih dijelova hardvera, npr. ako imaš zasebnu zvučnu karticu, možda dolazi u konflikt sa grafičkom (dijele iste resurse), tu pomaže promjena PCI slota u kojoj se nalazi zvučna kartica (ili modem, Tv-tuner kartica i sl.). Možda čak i driver od grafičke nije u redu, neodgovarajuća je verzija, pa skini najnoviji sa Neta. A na kraju, možda je problem i u samim Windowsima, ako si stavio neku divlju piratsku verziju, pa nije stabilna?
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Citat:
ovako, zbog virusa nije sigurno jelveć nakon formatiranja c i instalacije windowsa i drivera komp se je počeo resetirat! znaći, sve novo tad virusa nije bilo uopće još windowse već 3 verizije sam stavio i isto procesor se ne pregrijava napajanje je smart box 500w skino sve najnovije drivere i isto je memorija je ispravana, prošla je onaj neki test i probo prvo s jednom, pa s drugom i s obje i isto se resetirat kado da ona otpada konfa je sljedeća: matična gigabyte GA-945PL-S3 gigabyte GV-NX73T256 grafička, 256mb ddr 2 komada po 1gb intel pentium d dual core 2,66ghz jel ima kakav program za provjerit stanje baterija ne matićnoj?? znam da sam nešto imao što j pokazivalo kakva je baterija,ale nemogu se sjetit više! a jel moguće da je baterija? ipak ak je konfa stara 3mjeseca Zadnji Uredio Jandro : 02-12-07 u 17:16. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 987
![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Nije do baterije sigurno, jer čak i da je prazna, ne bi se Windowsi restartali zbog nje. Moguće je da je problem i sa hardom, provjeri ga preko Check disk ima li grešaka na njemu (bad blocks).
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:19.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!