| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Komp mi se stalno resetira!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; znas sta cu ti reci,kupi si novi kompjuter,neces imat problema a i ustedit ces... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Komp mi se stalno resetira!!! pretpostavljam da ti se restarta čim ga malo opteretiš. najvjerojatnije napajanje sjebano pa ne daje dovoljno struje ili nešto slično. Uzmi od frenda neko napajanje pa zamijeni pa vidi ako onda sve radi ok. Ako onda sve radi, morat ćeš si kupit novo napajanje. Zadnji Uredio Ive_ri : 02-12-07 u 19:13. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: iz...Krvavog kraja Godina: 27
Poruka: 123
![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! samo dajem savjete samo ti pružaj savjete, al znaj da te gledam... tvoji bi savjeti nekog mogli doći gubitka novaca ili računala, a svakak ne želimo da tome bude uuzrok ovaj forum. Zadnji Uredio _Aris_ : 02-12-07 u 22:30. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komp mi se stalno resetira!!! Odi u neki dućan i pitaj da bi uzeo UPS, ali da li bi ga mogao zamjeniti ako ti ne treba. I uzmi taj UPS, koji će ti stabilizirati napon, možda imaš struju nestabilnu koja uzrokuje fail-safe resetiranje... Ako nije do toga jednostavno nepotrebni UPS zamjeni za nešto, jer im cijena zna biti povisoka... ili ga posudi, još jednostavnije... jer nema razloga da kod nekog komp radi a kod tebe ne, koji bi se krio u računalu... očito je problem u vanjskom uzroku... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter | Re: Komp mi se stalno resetira!!! napon sam provjeravo, i jednak je stalo @car zgd - odnio sam ga u servis pa kažu da nije ništa s njim, pa kažu da ga mogu slat u zagreb da oni tamo to vide, a to znaći da bi bio bez kompa 3 tjedna,a meni on svaki dan treba pošto puno posla preko njega obavljam |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.