| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Komp se restarta pri paljenju u Tehnologija i Tehnika forumu; probaj prije nego ga upališ isključit miš i tipkovnicu, ako je do toga vračaj jedno po jedno pa probaj upaliti, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju moj savjet ti je da srušiš windowse i probaš ih reinsalirati ponovo. ako imaš 2 HD probaj instalirati još jedan windows na D: disku...možda je nešto išlo krivo pri instalaciji..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 383
![]() ![]() ![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju Citat:
al ozbiljno. kak to rješit? ajmo, hakeri,,, pomozite i meni. ili, da zovem radje egzorcista da mi potjera kucnog poltergeista koji se mota po kablovima....
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju ma ne zezam, najozbiljnije. doduse, ne uvijek, ali taman kad zaboravim na to, evo ga, zvoni telefon i pali seee..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju ovo prvi put čujem..ako je tako biti če do neke slične frekvencije.
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju imaš bežični telefon...jer ako mi kažeš da imaš obični neću ti vjerovati..pri svakom dolazu poziva centrala telefona(postolje bežičnog) emitira neku frekvenciju do slušalice telefona i ako je ta frekvencija ista ili jako slična onoj frekvenciji kompj.šta se tiče paljenja upali ti se kompjuter..
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju imam obični telefon maa, koga god pitam, niko nikad nije čuo za to. sigurno postoji neko logično objašnjenje..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju imaš i običan internet..onaj spojen na običan modem?
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, restartiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:31.

maa, koga god pitam, niko nikad nije čuo za to. sigurno postoji neko logično objašnjenje..