Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Komp se restarta pri paljenju u Tehnologija i Tehnika forumu; koristim i maxdsl, i carnet. moguce da ima veze s modemom, da... sta bi trebala nekaj podesit na kompu?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-08, 12:17   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 740
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat
Re: Komp se restarta pri paljenju

koristim i maxdsl, i carnet. moguce da ima veze s modemom, da... sta bi trebala nekaj podesit na kompu?
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:28   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 27
Poruka: 211
Nowhereman se izdvaja iz mase

sad polako počinjem brijati da imaš neki dobar virus u kompu+da ti neko upada u komp na taj sistem..
skini ip-scaner i kad ti se tako komp upali (ako imaš dsl vjerovatno ti se automatski spoji na internet) odi u:
START>RUN>upiši: cmd> pa upiši: netstat -ano
i sve IP adrese koji ti izbaci skeniraj na IPscan
pa češ vidjeti ako je koja aktivna, tj ako ti se neko spaja na komp..
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:33   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

budem probala, e, hvala ti!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:37   #24 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,270
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

samo isključi tel iz modema kad ga ne koristiš, tako se i meni događalo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:40   #25 (permalink)
Regularni forumas

dolaze nam i daileri za (a)dsl.. sa autostartom za komp..sve lijepo sam napravi i skida promet...
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:44   #26 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,270
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

prekrasno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 12:50   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

daileri, fuj, imala sam i taj slucaj, ccccc

daidza, i ti isto imas poltergeista u utičnici? a i rjesavo si to fizićkim putem i ja sam,hehe, al pogle na kaj mi liči utičnica...
p.s. inace sam pedantna
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC01726.JPG (242.6 KB, 6 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 13:02   #28 (permalink)
Regularni forumas

đžizs...ovo je najnovija utičnica od Gevisa
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:13   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 446
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: Nowhereman Pogledaj Poruke
moj savjet ti je da srušiš windowse i probaš ih reinsalirati ponovo. ako imaš 2 HD probaj instalirati još jedan windows na D: disku...možda je nešto išlo krivo pri instalaciji..
Imam jedan HD, ali nije do windowsa jer prvi put, prvi prvcati kad mi je komp doša doma, ono kad ga upališ da moš instalirat nešto, on se restartira. Onda smo skužili da ne valja žica koja spaja HD, odnila na servis, dođen doma - ono opet.

Probat ću to s mišem i tipkovnicom, al ne kužin zašto bi bilo do toga??? Kako si se uopće sitija da bi to moga isprobat??? Meni to ne bi nikad palo na pamet. Doduše, ni to neću znat jel pali jer se moj dragi komp ne restartira uvik, ne , samo kad njemu prne, nekad 10 puta zaredom, nekad danima ne...još su me proglasili ludom jer se u kući navodno samo meni restartira, nikom drugom.

A i dok mi je prijatelj instalira Windowse, to je tek bila pokora, nikako, stalno se pojavljiva neki plavi ekran i bilim slovima pisalo error...ni sad ne znam kako smo uspili, al idući put ga nosim u neki servis, neću ni probavat sama, iako sad imam windowse na cd-u, al mislin da to ne bi dobro završilo.

Al i to je bolje nego da mi se upali kad zazvoni telefon, ha ha, umrla san od smija! Tribalo bi otvorit temu: najčudniji problemi koje ste doživili s tehnikom, da se svi nasmijemo i kažemo: ima gorih od nas!
Ja bi se bojala ove utičnice ko vraga...to samo čeka da ode u vazduh!

Zadnji Uredio bruna-13 : 14-04-08 u 15:16.
bruna-13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:25   #30 (permalink)
Regularni forumas

ok sad si mi rekla sve kad si mi spomenula plavi ekran sa errorom

grafička kartica ti je banani...change it!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: komp, restartiranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113