| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Komp se restarta pri paljenju u Tehnologija i Tehnika forumu; koristim i maxdsl, i carnet. moguce da ima veze s modemom, da... sta bi trebala nekaj podesit na kompu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju koristim i maxdsl, i carnet. moguce da ima veze s modemom, da... sta bi trebala nekaj podesit na kompu?
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 211
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju sad polako počinjem brijati da imaš neki dobar virus u kompu+da ti neko upada u komp na taj sistem.. skini ip-scaner i kad ti se tako komp upali (ako imaš dsl vjerovatno ti se automatski spoji na internet) odi u: START>RUN>upiši: cmd> pa upiši: netstat -ano i sve IP adrese koji ti izbaci skeniraj na IPscan pa češ vidjeti ako je koja aktivna, tj ako ti se neko spaja na komp..
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Komp se restarta pri paljenju samo isključi tel iz modema kad ga ne koristiš, tako se i meni događalo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju dolaze nam i daileri za (a)dsl.. sa autostartom za komp..sve lijepo sam napravi i skida promet...
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Komp se restarta pri paljenju prekrasno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju daileri, fuj, imala sam i taj slucaj, ccccc ![]() daidza, i ti isto imas poltergeista u utičnici? a i rjesavo si to fizićkim putem i ja sam,hehe, al pogle na kaj mi liči utičnica...p.s. inace sam pedantna ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Komp se restarta pri paljenju Citat:
Probat ću to s mišem i tipkovnicom, al ne kužin zašto bi bilo do toga??? Kako si se uopće sitija da bi to moga isprobat??? Meni to ne bi nikad palo na pamet. Doduše, ni to neću znat jel pali jer se moj dragi komp ne restartira uvik, ne , samo kad njemu prne, nekad 10 puta zaredom, nekad danima ne...još su me proglasili ludom jer se u kući navodno samo meni restartira, nikom drugom. A i dok mi je prijatelj instalira Windowse, to je tek bila pokora, nikako, stalno se pojavljiva neki plavi ekran i bilim slovima pisalo error...ni sad ne znam kako smo uspili, al idući put ga nosim u neki servis, neću ni probavat sama, iako sad imam windowse na cd-u, al mislin da to ne bi dobro završilo. Al i to je bolje nego da mi se upali kad zazvoni telefon, ha ha, umrla san od smija! Tribalo bi otvorit temu: najčudniji problemi koje ste doživili s tehnikom, da se svi nasmijemo i kažemo: ima gorih od nas! ![]() Ja bi se bojala ove utičnice ko vraga...to samo čeka da ode u vazduh!
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 14-04-08 u 15:16. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Komp se restarta pri paljenju ok sad si mi rekla sve kad si mi spomenula plavi ekran sa errorom grafička kartica ti je banani...change it! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, restartiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

sa autostartom za komp..sve lijepo sam napravi i skida promet...
i ja sam,hehe, al pogle na kaj mi liči utičnica...