| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Komp se restarta pri paljenju u Tehnologija i Tehnika forumu; Sure? Kako znaš? Zašto to one budale u servisu nisu provjerile??? A u k...kako može ne valjat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Komp se restarta pri paljenju Sure? Kako znaš? Zašto to one budale u servisu nisu provjerile??? A u k...kako može ne valjat prvog dana kad je izašla iz kutije? Još san kupila neku skupu da brat može igrat igrice...piše u nekom postu gore koja je
__________________ |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Komp se restarta pri paljenju Oukej. Prekrstimo se i pomolimo da to bude to, iako čisto sumnjam...ne mislim da loše zboriš, nego stvaaaaaarno san pegula s kompićima, ej, bivši kompić mi je popravlja meštar za kompiće, ono, čovik koji se bavi s tim, susid jedan, on nije zna bi li se smija ili plaka, reka je da on to ne zna popravit, danima je tražija koji mu je vrag... Inače živin blizu kipa Grgura Ninskog, pa svaki put kad izgubin živce, izgasin komp i pišen momku: učini nešto ili leti na Grgura! ![]()
__________________ |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Komp se restarta pri paljenju A još da je znat kako...gledala san, mom laičkom oku postavke izgledaju ok, mislim, nije ih niko ni dira.ma dobro , iskemijat ću nešto. Čekat ću da dobijem odgovor jel moguće da grafička iz kutije prvi dan ne valja...mislim, znam da je...al zašto baš meni?
__________________ |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Komp se restarta pri paljenju A oću, samo mi treba vremena za to, nije baš da san ekspert u gledanju u kompjutersku kutiju, još kad nešto zeznen...a i ka ne bi smila otvarat jer kad otvorin pokida se naljepnica i ode garancija...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, restartiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:08.