| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Konfiguracija Računala u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio bih com. Konfiguracija: Athlon 64 3500 DO 3800+ am2 Ram DDR 1GB, DVD±RW dual, HDD 160 do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konfiguracija Računala kupio bih com. Konfiguracija: Athlon 64 3500 DO 3800+ am2 Ram DDR 1GB, DVD±RW dual, HDD 160 do 200 gb (8 ili 16 mb cache) Grafika: NVidia 7300 DO 7600GS 256 MB KOJU MI MATIČNU PLOČU, DVD RW , HDD, NAPAJANJE I KUČIŠTE PREPORUČUJETE, DA BI BILA MOGUĆA KASNIJA NADOGRADNJA?? (NPR RAM slot DA BUDE DO 8, MINimalno DO 4 GIGE, KUČIŠTE(NAPAJANJE) DA MOGU UBACITI JOŠ JEDAN HDD DVD, BLUE ILI ŠTO JOŠ IZAĐE, ITD) UNAPRIJED HVALA MORAM KUPITI COMPUTER DO 29.09-og , zbog OBRAČUNA pdv-a,pa ako mi tko može dati savjet) Zadnji Uredio smjesko911 : 25-09-06 u 16:35. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: KONFIGURACIJA RAČUNALA????? MB Gigabyte M59SLI-S4 1200kn EDIT: sad sam tek vidio ovo di kažeš minimalno 4 gige... U ovoj imaš 4 utora, piše da podržava do 16GB, znači u svaki možeš stavit jedan keks od 4gb (mada ne znam di ćeš to kod nas nać)
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 25-09-06 u 16:52. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ILI BI OVO BILO BOLJE... Intel Core TM 2 Duo E6300, 1 GB RAM, DVD±RW, HDD 160 DO 200 GB ( 8 ILI 16) serial ATA-II, nVidia7300 DO 7600 GS 256 MB OSTALO OSTAJE ISTO. ŠTO MI PREPORUČUJETE AMD 64 388+ ILI GORENAVEDENI INTEL CIJENA KONF. JE GOTOVO INDENTIČNA 200 KN GORE -DOLJE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Konfiguracija Računala Ja sam uvijek za AMD ali ovakva je stvar. Intel je trenutno sa tim Dual Core procesorima jači od AMD-a, ali ako uzmeš onu matičnu sa AM2 socketom u skorijoj budućnosti će vjerojatno AMD rasturit Intelov dual core ![]() Ma, šta god da uzmeš dobro je jer uzimaš novu tehnologiju... Uzmi gledajući po onome što radiš na kompu. AMD = igre, Intel = obrada videa i slično...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| eXt | Re: Konfiguracija Računala Intel pere debelo AMD sa Core Duo procesorima... Tako da ti je moja preporuka Intel. A da netko ne misli da valjan gluposti, Core Duo E6600 proc, znači 3. po redu najjači C.Duo košta oko 2500KN a bolji je u svakom testu od AMDovog FX62 koji košta 6500kn. AMEN.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Konfiguracija Računala Citat:
![]()
__________________ Pijemo pivo i jebe nam se živo | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Konfiguracija Računala Ja bi bio zadovoljan s X6800 ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Konfiguracija Računala Citat:
No kada bi bolje pogledali i uzeli naprimjer da novi procesori izlaze svaki mjesec ja mislim da bi onda bilo ovako: Jedan mjesec vodi AMD, drugi mjesec Intel, pa AMD, pa Intel i tako u beskonacnost...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Konfiguracija Računala Citat:
bit ćeš faca...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: konfiguracija, ra269unala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Dijagnostički Programi | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:19 |
| umrežavanje 2 računala | Kristijan | Računala | 4 | 29-09-05 22:20 |
| umrežavanje 2 računala 2.dio | Kristijan | Računala | 0 | 21-09-05 15:19 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:55.