ne mozes od losijega napraviti bolje...da bi ti slika bila bolja treba ti izvor biti u vecoj rezoluciji...dakle ili skini sa neta u 720p ili 1080p rezoluciji pa prebaci u dvd ili skini odma u dvd formatu
Raspravljate o temi Konventiranje... u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kad konvertiram sa AVI-a u DVD sa DVD Flickom sve je super samo me zanima zašto je loša slika i ...
ne mozes od losijega napraviti bolje...da bi ti slika bila bolja treba ti izvor biti u vecoj rezoluciji...dakle ili skini sa neta u 720p ili 1080p rezoluciji pa prebaci u dvd ili skini odma u dvd formatu
Po netu nema baš izbora za skinuti...Večina je u avi formatu,u dvd flicku imam mogučnost da ga složi u 4:3 ili 16:9.Film ima 700mb,a kad ga prebacim u DVD ima 4gb,a slika je puno lošija...
ima na netu puno izbora samo na krivim mjestima gledas
ima 4gb jer je taki standard (ajmo reci) i kao sto sam vec reka treba ti bolji izvor...lako je iz 4gb dobre slike dobiti 700mb takoder dobre,ali nemoguce je iz 700mb dobiti 4gb dobre slike...to je koda bi posadio 3 reda krumpira i cudio se zasto nije 20 niklo![]()
Da li je moguće onda smanjiti da se izade manje gb??
Piše mi target size:
CD-650(650MB)
CD-700(700MB)
CD-800(800MB)
DVD(4,3GB)
DVD DL(7,9GB)
DVD-RAM(4,2GB)
MINI-DVD(1,35 GB)
MINI-DVD DL(2,47GB)
da stavim na bilo koju drugu osim dvd(4,3gb) bi li radilo na dvd-u?
nemam pojma...ovisi sto ti dvd player sve podrzava
Ima li koj program sa više opcija,da složim sve kako treba???
sto ce ti vise opcija ako ti dvd player cita samo DVD format? slika ce ti sa bilo kojim programom opet biti koma
Eto tocno to... Bolji ti odgovor ne triba...
Ma potrudi se naci na netu najbolju kvalitetu filma kojeg trazis (CAM verzije zaobilazi, R5 u najgorem slucaju) i prebaci na DVD format sa programom tipa ConvertXtoDVD...i to je to.
A sa omjerom stranica filma malo eksperimentiraj pa vidi sto ti odgovara... Dali zelis cijelu ali malu sliku filma sa crnim trakama na rubovima TV a ili izrezanu (djelomicnu) sliku.
![]()