na to da li ti treba pci-e ili agp,za sto ce ti sluziti,da li je uopce potrebno mjenjati graficku s obzirom koje su ostale komponente...dakle, vecinom su ti procesor,monitor,utor na maticnoj i osobne zelje bitne
Raspravljate o temi Kupnja grafičke kartice u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Na što trebam obratit pozornost kada kupujem novu karticu? Kompatibilnost i sl???...
na to da li ti treba pci-e ili agp,za sto ce ti sluziti,da li je uopce potrebno mjenjati graficku s obzirom koje su ostale komponente...dakle, vecinom su ti procesor,monitor,utor na maticnoj i osobne zelje bitne
Ma za igrice mi treba......imam glupu Intelovu..neku Intel 82865RGraphics. Sranje. Za novije igrice niš ne valja
daj reci koji procesor imas i do koliko para mislis dat za novu graficku pa cu ti reci sta ti je najisplativije
prijatelju dost staro ti to sve...bilo ona nova ili polovna neces se puno naigrati sa njom
ali ak bas zelis ovo ti je najjeftinije sta ide u ducanu (nebi ti ni ove skuplje ista vise znacile)
Asus ATI Radeon HD3450, AGP, 512MB, DDR2, DVI, HDMI - Nabava.net
Pa šta da mijenjam onda...matičnu, procesor....šta???
najbolje ti je kupit novo kučište jel ak ces ovo nadograđivat bolje ti je da kupiš i jeftinije ces proc
I matičnu i procesor i grafičku....jel to problem ugradit...prvenstveno mislim na matičnu?
pa trebo bi mjenjat sve!
a jeftinije ces proc da kupit novo kuciste neko da kupujes djelove...
imo sam ja jedan užašan komp i kupio sam si novi i jeftinije sam prošo nego da sam nadograđivo stari...
i ovaj ljepše izgleda![]()