| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Kupovina laptopa u Tehnologija i Tehnika forumu; palaniram kupiti neki laptop za neku pristoju cijenu do 6000 kn ali izbor je tako ogroman da ni sam neznam š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kupovina laptopa palaniram kupiti neki laptop za neku pristoju cijenu do 6000 kn ali izbor je tako ogroman da ni sam neznam šta bi... svi mi govore da kupim HP dual Core ali nemožež ga nać ispod 6500-7000 kn sa 512 MB RAMA i s nekim HDD od 60 do max 80 GB... pa svaki savjet je dobro došao... a meni se sviđa Benq... evo specifikacija... Notebook BENQ Joybook A52, Intel Core Duo T2250 (1.73Ghz), TFT 15.4" , 1024 MB, DVD±RW, HDD 100 GB, ATI Radeon Xpress 200M, bežična mreža, LAN,modem, Linux (9H.09901.701) sad vaše mišljenje bih molio...
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina laptopa Uzmi ono što ti se sviđa... Ja bi ti preporučio Asus-a, ali to je zato što sam radio s njima i pokazali su se dobrim izborom...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kupovina laptopa a neznam ni sam šta bi napisao... tetak koji radi u MUP-u na servisiranju računala samo favorizira HP tako da me je njegovo mišljenje totalno sjebalo... i još kaže da se benq kvari k'o lud... pa ako neko ima iskustava s tim nebi bilo loše da ih podjeli s menom... ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Kupovina laptopa Zadnji puta kada sam tražio laptop najpovoljniji su bili Aceri u paketu s WinXP Home, nortonom i još nekim stvarima. I sam koristim jedan (znam još neke koji ga koriste) i jako sam zadovoljan. U prosjeku radi desetak sati dnevno, vrtim na njemu sve što meni treba i nikad problema. Mislim da je HP malo precijenjen zbog imena (kao VW kod automobila). Svi oni imaju razinu kvalitete ispod koje se ne ide i razlike su u nijansama s tim da nikad ne znaš kad ćeš nabasati na loš proizvod. Teško ti je dati savjet, jedino možemo prenijeti iskustva.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Kupovina laptopa Citat:
da se vratim na topic ... ako ćeš ga nosat okolo po cjele dane, a ne treba ti za igranje, onda možeš gledat jeftinije modele, a posebno obrati pozornost na težinu .. razlika između 2.2 kg i 2.9 se čini malo, ali kad nekaj nosiš cjeli dan po faksu, jako brzo se primjeti ... | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Kupovina laptopa Citat:
po meni su ACeri sasvim dobri, jeftini su, veliki je izbor ... ja brijem Acera najvjerojatnije uzet ... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kupovina laptopa evo nađoj jednog HP stvarno dobrog... preformanse: Procesor: Intel Core Duo T2050 1.60GHz (2MB cache) • Zaslon: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800, BriteView • Grafički sustav: Intel Graphic Media Accelerator 950 do 224MB • Radna memorija: 1x 1GB DDR2 533MHz (proširivo do 2GB) • Tvrdi disk: 80GB SATA • Optički uređaj: DVD RW DL • Dimenzije: 357.9 x 227 x 35.9 mm • Masa uređaja: 2.7 kg • Jamstvo: 12 mjeseci • Baterija: 2:42 h • Operativni sistem: Windows Vista Home Basic • Modem: da • Mreža: da (LAN) • Bežična mreža: da (802.11a/b/g) • Audio ulazi/izlazi: da • USB podrška: 2 x USB 2.0 • PCMCIA: da • VGA izlaz: da HP Compaq HP530 GH638AA CIJENA: 5.035,00 kn evo i slika u privitku...
| | |
![]() |
| Tagovi: benq, hgspot, kupovina, laptop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.