| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi laptop - komp u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: ivanusic Možeš i shareati cijeli disk (particiju) Kad ti se pokaže u My Network Places, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: laptop - komp Klikneš desnim gumbićem miša na bilo koji folder ili disk kojeg hoćeš shareati, ideš na properties, i na sharing, ak ti ne piše niš osim nekog teksta klikni na njega i pojavilo ti se to kak je na slici.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kod mene je drugačije, ni slično tome iako imam XP....uglavnom na My network place, postoji entire network i tamo sma skužio da su kompovi kao otvoreni lai mi traži username i passove iako na svom kompu toga nemam
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| butsecks | Re: laptop - komp Citat:
Probaj ispocetka instalirat novu grupu i mislim da ce onda sve radit.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: laptop - komp Servant ima pravo, smjesti kompjutere u isti WORK GROUP, ja svoje drzim u grupi nazvanoj MSHOME. Onaj tutorijal s Gogyjeve stranice sam pazljivo napisao i sigurno sve radi ako pratis kako ti tamo pise, mora radit...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: komp, laptop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.