| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi LCD u pc modu u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupih lcd telku i želim je spojiti na kompjuter da vidim kako bi izgledala slika... prvo sam pokušao sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LCD u pc modu Kupih lcd telku i želim je spojiti na kompjuter da vidim kako bi izgledala slika... prvo sam pokušao sa dvi-vga kabelom, al je pisalo out of range, sad sam kupio dvi-hdmi kabal i sad piše no sync... pa koji k.... ![]() kaj da radim, mijenjao sam rezolucije al ništa... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: LCD u pc modu Nema na čemu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LCD u pc modu opet problemi (siguran sam da će svi pohitati u pomoć, kao zadnji put )odnosno, nisu opet problemi, jer ne radi od početka samo se nisam zamarao... u analognom modu nemam zvuka, sve opcije sam mijenjao, ali smeće neće proraditi... u digitalnom sve dobro radi.... dakle, jel mi netko može reći jesam li glup pa ne mogu naći opciju kojom bi to promijenio ili je stvar televizora, odnosno njegova softwarea... |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, pc mod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

)