| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Ljudi pomozite titra mi ekran u Tehnologija i Tehnika forumu; Ekran mi se trese, titra otkad sam ga pribacija u sobu.Zna li ko kako mogu popravit to ili mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ljudi pomozite titra mi ekran Nije to odziv. To ti je responce time... a mjeri se u MS. Ali nije to bitno kad ti u boravku radi kako treba. Mislim da je problem u slijećem: Problem ti je možda sa strujnom mrežom u sobi (probaj promijeniti utičnicu u sobi u koju si uključio monitor - dakle ne mjenjat utičnicu da je vadiš iz zida, nego uštekat u neku drugu u sobi), ili možda produžnim kabelom iz drugog dijela (znači u boravku ti radi) dovesti struju do sobe. Problem može bitii s nekim drugim potrošačem struje koji može ometati monitor (recimo jači zvučnici, iako bi tad monitor drugačije simptome davao vjerojatno).
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 09-12-07 u 16:54. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 97
![]() | Re: Ljudi pomozite titra mi ekran da se nadovezem na MalikTintilinica vjerojatno je problem do nekakvog elektriciteta s toga odmakni zvucnike od monitora ako cu blizu,stolnu lampu i takve stvari pa provaj... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 579
![]() | Re: Ljudi pomozite titra mi ekran Evo sad dok ovo pisem staloo je titranje a da nisam nista od navedenoga ni taka, ali to ce za koji minut opet pocet!Pokusat cu sta ste napisali ako opet pocme titrat.Puno vam hvala! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:15.