| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi local area connection u Tehnologija i Tehnika forumu; evo ljudi.. na komp sam si stavil xp home i imam problema sa spajanjem na net. uđem u start-connect ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | local area connection evo ljudi.. na komp sam si stavil xp home i imam problema sa spajanjem na net. uđem u start-connect to-show all conections i tam nema ama baš ničega.. napravio sam "broadband connection" al neće mi se spojit ak nemam još jednu ikonocu gdje je modem(local area)-(na tom se mjestu treba kliknuti enable pa da on prepozna modem itd.) kak da ja sebi napravim taj "local area" ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: local area connection koristim max adsl- adsl kasda router, od lampica gori: power,dsl, lan1 i to je normalno... al mi se ne želi pojaviti taj local area... fakat ne kužim... sa modemom bi trebalo biti sve u redu |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: local area connection Probaj vidjeti Start-setings-controlpanel-network conections, e na ovu zadnju klikni dva puta i vidi sta ce ti se otvoriti ,ako nema nista probaj ponovno pa onda napravi novu...u device mangeru odi na netwok adapters klikni dva puata na mreznu karticu i vidi jeli ona uključena ...
__________________ "Muza zabranjuje da umre muž vrijedan hvale" Zadnji Uredio Vladek : 24-04-07 u 15:26. |
| | |
![]() |
| Tagovi: connection, local area |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.