| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi logitech X-530 zvučnici u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako jedno pitanje kupio sam navedene zvučnike ( 5 zvučnika + subwoofer) i sad problem je nastao u tzv. zadnjim i jednim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | logitech X-530 zvučnici Ovako jedno pitanje kupio sam navedene zvučnike ( 5 zvučnika + subwoofer) i sad problem je nastao u tzv. zadnjim i jednim srednjim ( 3 zvučnika) ne čuju se. Iza na kompjuteru imam tri izlaza zeleni, narančasti i plavi, a tu u uputstvu kaže zeleni, narančasti i crni da moram ubosti te priključke. Naravno dva prednja i subwoofer se odlično čuju E sad pošto sam zvučnike kupio danas, a kompjuter je star dobre 4 godine (uskoro ga zamjenjujem), je li to možda zbog starosti zvučne kartice da neće svirati preostala 3 ili bi nešto drugo moglo biti?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: logitech X-530 zvučnici Trebao bi u postavkama zvuka (Control Panel, Sounds and Audio Devices, Speaker Settings, Advanced) postaviti da imaš 5,1 set zvučnika, tad bi ti se trebala aktivirati sva tri izlaza (zeleni za prednje satelite, plavi za zadnje, a narančasti za centralni zvučnik). Ako ti ni tad ne bude radilo, znači da je greška u integriranom zvuku na tvom kompu, pa je onda najbolje sačekati dok ne kupiš novi...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter | Citat:
Moras samo kupiti ovo: Google rezultati pretraľivanja slika za http://img218.imageshack.us/img218/3395/picture2qh0.jpgPozdrav... ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: logitech X-530 zvučnici Ma meni je odličan zvuk, sub je jak mogu misliti kako je tek kada još ta tri prorade Ali dobro novi komp mi dolazi brzo pa ćemo vidjeti kako će to tamo ići, ako ne probat ću ovo što je Cor_1990 predložio |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: logitech X-530 zvučnici Citat:
kolko kosta taj dodatak? Ako si ih dobio od t-coma - kolko si ih cekao?
__________________ A.C.A.B. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter | Citat:
Danas sam bio u Pevecu..nisam kupio kao ono sta je na slici nego samo jedan kabel sa 2 ulaza i jedan izlaz (ona dva za u onu crnu kutjicu koju dobis od t-com-a i 1 u pc) - platio sam 15 kn ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter | Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.

Moras samo kupiti ovo: