| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi logitech X-530 zvučnici u Tehnologija i Tehnika forumu; ja iam onaj protiv udara pa sam ih na to spojio i ko bog..dok su bili normalno u uticnici ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: logitech X-530 zvučnici ja iam onaj protiv udara pa sam ih na to spojio i ko bog..dok su bili normalno u uticnici banana..to su loshe instalacije ![]()
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Vukovar Godina: 21
Poruka: 4
![]() | Re: logitech X-530 zvučnici ljudi i ja cujem neke arape ili japance, kineze!!!! aaaaaaa nemam pojma kad utišam zvučnike čuje se to... prvo sam mislio da sam malo prosvirao ali dobro je nisam ![]() Ista šema dobio sam zvucnike preko t-coma! Jel može netko objasniti koji je to k... |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: logitech X-530 zvučnici pa ugasi ih il ih iskopčaj iz struje edit: Citat:
![]() Zadnji Uredio Clank : 03-06-08 u 15:09. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: logitech X-530 zvučnici Citat:
ja lovim i neku njemačku emisiju ![]()
__________________ A.C.A.B. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

ja iam onaj protiv udara pa sam ih na to spojio i ko bog..dok su bili normalno u uticnici banana..to su loshe instalacije