Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Lokalni disk C poludio

Raspravljate o temi Lokalni disk C poludio u Help Service forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Dakle.. uđem u lokalni disk C ( imam C i D na kompu), označim sve datoteke, properties i vidim da ...

Regularni forumas Avatar od korisnika xlimit
    Datum registracije
    05-09-07
    Starost
    22
    Poruka
    157
    Liked
    0 times

Lokalni disk C poludio

Dakle.. uđem u lokalni disk C ( imam C i D na kompu), označim sve datoteke, properties i vidim da zauzimaju oko 10gb na disku. Ponovno otvorim my computer disk c>properties i opa slobodan prostor 2.5gb. Na disku ima 30gb. Dakle nemoguce da od 10gb on izvede nekih nepostojecih 28gb i ostavi mi 2 na koja nemogu spremit nista.. E ono šta mene zanima je ko tu koga krade i ko je tu lud? Ako treba postat ću i slike, više mi je stvarno dosta ovoga. Hvala na pomoći
    Tko rano rani,zahebo je pjevca

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: Lokalni disk C poludio

jel ti hibernacija ukljucena? system restore? page file? sve troje uzima mjesto koje ne mozes oznaciti i stisnuti properties (bar ne u exploreru i bez "show hidden files")

Regularni forumas Avatar od korisnika xlimit
    Datum registracije
    05-09-07
    Starost
    22
    Poruka
    157
    Liked
    0 times

sve mi je pogašeno, na system restore nemam ni jednu backup točku poludio sam, htio sam ga vratit na staro ali 0 bodova. Nisam siguran dal sam te skužio u vezi ove hibernacije ali dali je moguće da to sve šta si skupa nabrojo uzme cca 18gb? BTW hidden files mi je uključen što znači da sam apsolutno sve označio šta imam na C disku
    Tko rano rani,zahebo je pjevca

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

hibernacija uzima max 2gb...evo bas sam isa pogledati na svom i men dobro pokazuje ali ja sam na sedmici

Lajkaj nas na Facebooku