| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi max adsl ..heljp u Tehnologija i Tehnika forumu; dakle trebam savjet u svezi adsl-a .. momentalno rabim obicnu dial up vezu, naravno preko carneta.. No naravno, nije bash ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max adsl ..heljp Sve je individualno, za početak savjetujem 5GB paket i 2Mbit/s brzinu, dok ne vidiš kolike su ti potrebe, da li želiš skidati stvari ili samo surfati i sl. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: max adsl ..heljp moja preporuka je da umes bilo kojeg operatera osim t-gamadi i iskona. naravno ako si u mogucnosti. ako mozes uzet amis, optimu, metronet il vodatel uzmi odma i flat, posto je kod njih to bagatela nasprem bilo koje opcije kod t-scuma. edit: da zaboravih cijene. za flat od 2mbita su ti cijene oko 200kn, mislim da amis ima najjefiniji 160-ak kuna za flat 2mbita + telefon. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,348
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: max adsl ..heljp jel netko zna dal se ciji se ADSL moze uzeti,a da ti broj telefona ostane isti??! Odnosno, moze li se uzet samo ADSL od Optime/Vodatela, Iskona a da pretplatu i telefonske razgovore placas T-HT-u ,a ADSL drugima??!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: max adsl ..heljp Može ti adsl i telefon bit na različitim, evo ja recimo imam telefon na optimi , a adsl na t-com u jer nemam mogućnost da i adsl stavim na optimu, pa mi je ostao na t comu. A na iskon se nisam htio prebacivat jer je isti šit ko i t com. |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, heljp, max |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.