| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Missing or corrupt file u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav ljudi, nadam se da je moral još uvijek na razini! pomoc trebam Dakle, upalim PC ka dono iznenađenje. Pojavljuje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Missing or corrupt file Pozdrav ljudi, nadam se da je moral još uvijek na razini! pomoc trebam Dakle, upalim PC ka dono iznenađenje. Pojavljuje se crni ekran s porukom "Windows cannot start because the following file is missing or corrupt" /windows/system32/config/system Jel postoji nekakav način da izbjegnem formatiranje, ili da nekako prije formatiranja spasim određene podatke s diska koje nisam stigao back up-ati? Windowsi XP su u pitanju, service pack 2. Imam 3 particije (ako to igra neku ulogu) hvala unaprijed.
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Missing or corrupt file /windows/system32/config/system - Google Search nije nepoznata greška ... sjebani registry ![]() i cijeli postupak : How to recover from a corrupted registry that prevents Windows XP from starting imaš kaj delat ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 441
![]() | Re: Missing or corrupt file nabavi neki harddisk i instaliraj na njega windows-e, a s ovog prebaci podatke na d-disk ili kako si ga vec oznacio
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #7 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Re: Missing or corrupt file Kad krenem upisivati ove naredbe nakon svake mi napiše access denied. md tmp copy c:\windows\system32\config\system c:\windows\tmp\system.bak copy c:\windows\system32\config\software c:\windows\tmp\software.bak copy c:\windows\system32\config\sam c:\windows\tmp\sam.bak copy c:\windows\system32\config\security c:\windows\tmp\security.bak copy c:\windows\system32\config\default c:\windows\tmp\default.bak delete c:\windows\system32\config\system delete c:\windows\system32\config\software delete c:\windows\system32\config\sam delete c:\windows\system32\config\security delete c:\windows\system32\config\default copy c:\windows\repair\system c:\windows\system32\config\system copy c:\windows\repair\software c:\windows\system32\config\software copy c:\windows\repair\sam c:\windows\system32\config\sam copy c:\windows\repair\security c:\windows\system32\config\security copy c:\windows\repair\default c:\windows\system32\config\default nabijem te windowse
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Re: Missing or corrupt file i meni je bilo ... moš mislit kak mi je super bilo kad mi uopće nije htio bootat windowse, pa sam išo prčkat, pa više nije htio ništa ![]() treba znat sjebat MBR i boot sector ... sva sreća da imam Linux Live CD, pa sam s njim otišo na internet i našo kak se to popravlja ... dakle, strgat ne možeš ništa, primi se posla .... u recovery se isto treba ko admin prijavit ... možda je to? |
| | |
![]() |
| Tagovi: corrupt, file, missing |
« Šta bi ovo bilo?
|
AMIS wlan »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

---ex moderator---

Smiješi se, sutra će biti gore!