| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi MOLIM POMOC HITNO... u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo imam jedno pitanje??? zanima me zasto mi steka Hitman Blood Money,zbog RAMa il graficke?? konfiguracija:AMD Athlon(tm)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | MOLIM POMOC HITNO... Evo imam jedno pitanje??? zanima me zasto mi steka Hitman Blood Money,zbog RAMa il graficke?? konfiguracija:AMD Athlon(tm)XP 2200+ 1.80 Ghz,512 MB of RAM e sad.... RADEON 9000 series(brijem da je ovo) al mi je cudno da steka zbog grafičke inaće su RAMi ak se nekom da preporucit sta da kupim fakat hvala, da nebude nesto preskupoi mrcinsko, al 'dovoljno' za hitman i splinter cell chaos teory, tek toliko da igram. unaprijed hvala. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOLIM POMOC HITNO... To ti je do grafičke sigurno, a za cjene vidi na http://www.hgspot.hr tamo nađeš par dobrih grafičkih!
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: MOLIM POMOC HITNO... imas graf. 64 MBa.... znaci graficka je 100 %. Nebi ja HG-spot jer je skuplji od www.links.hr ili mozda www.ve-mil.hr
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: MOLIM POMOC HITNO... fx 5600 128 mb.... to bi ti trebalo biti dovoljno... malo smanjiš rez.. i peglaj
__________________ > next level < |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOLIM POMOC HITNO... Citat:
![]() I ja je imam.
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: MOLIM POMOC HITNO... nema đabe ni kod stare babe... razbi kasicu prasicu i trk u kupovinu
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitno, molim, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Molim pomoc | male | Pomoć! | 23 | 03-10-07 13:27 |
| pomoć oko procesora | sir | Računala | 11 | 01-02-06 15:37 |
| VHS na DVD ili DivX molim za pomoc | mirkoni | Računala | 6 | 16-01-06 23:47 |
| program za brojanje prometa na max adsl | Morpheus | Računala | 24 | 03-11-05 18:07 |
| Molim za pomoc | Skull | Računala | 2 | 31-05-05 12:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:15.