| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Molim pomoć, mislim da imam virus u kompu! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne znam do čega je ali ja mislim da bi mogao biti virus! evo ovako: svaki put kad idem igram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Molim pomoć, mislim da imam virus u kompu! Ne znam do čega je ali ja mislim da bi mogao biti virus! evo ovako: svaki put kad idem igram neku veću igru preko neta (cod2, nba2007,...) komp mi se odjedanout sam ugasi, u početku sam mislio da je problem u hardveru, pa sam dolje prčko po kompu ali nije, e monda sam shvatil da je do nečeg goreg, jer kad igram komp ofline mogu igrat cijeli dan, a i komp mi je u zadnje vrijeme usporen dosta, radim scanove brišem sve kritikalne objekte, ali niš ne pomaže, molim nekog upućenog za pomoć! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molim pomoć, mislim da imam virus u kompu! Citat:
*red: nikad nisam shvacao kako se : igra komp ko da kažeš.... igram loptu digni si windowse ili instaliraj nod32 | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Molim pomoć, mislim da imam virus u kompu! instaliraj neki anti-virus, kao i spybot s&d i adaware ... predlažem ti trial verziju Kaspersky anti virusa (čisto zbog bolje detekcije od NOD32). skeniraj komp sa svime time (nakon kaj skineš najnovije definicije) javi kaj je bilo. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Molim pomoć, mislim da imam virus u kompu! s adawerom izbrisao 160 kritikalnih objekata, i instalirao nod32, ali opet ista stvar! nešto je gadno pokvareno, bojim se da ću morat izbrisat windows i reinstalirat! |
| | |
![]() |
| Tagovi: virus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:55.