| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi Molim pomoć - problem sa modemom u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam novi modem pošto je stari riknuo i prije nego li mi je stari modem riknuo svaki put ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Molim pomoć - problem sa modemom Kupio sam novi modem pošto je stari riknuo i prije nego li mi je stari modem riknuo svaki put bi me konektirao na net brzinom od 30Kbps od uobičajenih 45,6Kbps i svako toliko bi mi se kom restartao kada bi se sa nekim dobisivao preko msn-a ,naročito preko skype-a . Kupio sam novi modem problemi su identični samo što me svaki put spoji na 50,6 do 52Kbps. Reinstalao sam win premještao modem po PCI slotovima i ništa ne pali probao sam milijardu drajvera i starih i novi za taj model i ništa sve po starom ???? Hvala unaprijed na svim odgovorima
__________________ Pijemo pivo i jebe nam se živo |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Molim pomoć ! Kažeš da ti se restarta komp? Si provjerio da nemaš nekih virusa? To je najčešći slučaj kad se komp restarta. Da li ti se restarta samo kad si na netu i dopisuješ se ili i inače?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Molim pomoć ! Citat:
Ajde eowyn idi se tamo svađaj sa sss-om. Vjerujem da ćeš tamo puno toga pametnijeg reć Šala naravno
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Molim pomoć ! Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: modemom, molim, pomoc, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Molim pomoć oko prijenosa podataka izmedju dva rachunala | soul2soul | Računala | 5 | 05-04-06 14:04 |
| molim pomoć oko . bin fajlova | labrador1 | Računala | 10 | 18-11-05 19:39 |
| Molim stručnu pomoć | IggieSlut | Recycle Bin | 4 | 28-09-05 13:45 |
| molim pomoć za YAM | Slider | Igre | 0 | 17-08-05 09:40 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.

Možda mu je puna?
Ajde eowyn idi se tamo svađaj sa sss-om. Vjerujem da ćeš tamo puno toga pametnijeg reć
Šala naravno
Očito bolje da samo odmažem...to mi ide bolje