| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi molim vas pomozite u Tehnologija i Tehnika forumu; evo sada mi je bilo dosadno pa sam sada malo prije prčko po windowsima i nešto sprčko koristim windowse ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | molim vas pomozite evo sada mi je bilo dosadno pa sam sada malo prije prčko po windowsima i nešto sprčko koristim windowse xp i zanima me da li mogu vratiti vrijeme u njima ja mislim da tako nešto slično postoji, ali ne znam kako se zove pa oprostite ako je tema već bilasada me zanima ako je moguće vratiti vrijeme, da li će se mijenjati npr. ja sam instalirao jedan program i hoće li on biti tu ako ja vratim vrijeme prijen nego što je on instaliran ![]() oprostite ako niste baš razumili pitanje, ali sam sada umoran i više ne znam što pišem ![]() unaprijed se zahavaljujem na pomoći ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim vas pomozite Samo ne treba pretjerivat s time, ja sam jednom sjebo sve pa sam moro formatirat
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim vas pomozite Ovakve teme sa "Pomozite, pomoć, pomagajte upomoć" i sl. u naslovu, stavljajte na Help Service... zar vam to nije logično??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

pa oprostite ako je tema već bila

to je dar s neba ovaj restore