| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi msn u Tehnologija i Tehnika forumu; Jel zna netko kak je moguće da kad sam upalila msn da su mi svi kontakti izbrisani ??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: msn jesi logirana?? jesi logirana pod istim imenom kao zadnji put?? mislim da msn ne drži kontakte na disku, pa sumnjam da je do brisanja podataka sa računala. Tvoji se kontakti još nalaze negdje na njihovom serveru i vjerovatno ima načina da dođeš do njih. Možda nešto tipa službe za korisnike koju možeš na mail kontaktirati, potraži na njihovim stranicama... Ili da nisi zatvorila kontakte ili grupu kontakata, pogledaj malo po opcijama na koji način su ti kontakti grupirani, možda nema nikoga na listi jer prikazuješ samo listu online kontakta... itd... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 17
Poruka: 52
![]() | Re: msn Aris je naveo moguci razlog...jos bih dodao... Mozda si gore upisali neka slova da ti filtrira kontakte,zatvorile grupe,napravila novu grupa ppa nemas vise ostalih ili ih trebas ukljucit ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 27
![]() | nije ništa od toga..već kada sam ga upalila pisalo je da nemam nikakvih kontakata...a u tools>options>privacy mi je pisalo da su me svi kontakti blokirali..al to nije moguće.. samo me zanimalo jel netko zna zašto se to događa jer se već jednom frendu isto to dogodilo ..upisala sam ponovno adrese i sada je sve ok ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.