Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi MSN Messenger u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, kad ukljucim MSN messenger otvori se i krene Sign In, ali mi se nikad ne zeli upisat nego javi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-07, 00:47   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55
Unhappy MSN Messenger

Ovako, kad ukljucim MSN messenger otvori se i krene Sign In, ali mi se nikad ne zeli upisat nego javi neki error i onda pogledam kaze na netu da je firewall iskljucim sve moguće firewallove i opet nece, iskljucim sve antiviruse i sve sto radi i opet nece...A u web messengeru se bez problema upisem dakle nije problem u accountu...
Zahvaljujem na svakom savjetu i pomoci
Hacker55 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 09:59   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Re: MSN Messenger

To se zna nekima događati (meni ne), si išao na repair?
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 11:05   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
PURGER se izdvaja iz mase

Ajd probaj ga deinstalirat, pa ponovno instalirat........Meni je to pomoglo!!!!!!
Koju verziju imaš 7.5 ili ??????????????
PURGER je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 11:13   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja imam isti problem, sve sam pokušala, i nije pomoglo, ulogira se tek nakon 20 - og pokušaja
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 11:45   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Odi na repair, ako nece restartaj komp, ako i tada neće e jebiga neznam...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 12:49   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,450
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Probaj instalirati Live Messenger, bolji je od MSN Messengera (bolje izgleda, ima fora dodatke...)
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 18:41   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Moj se Live Messenger isto ponekad pravi priblesav i tvrdoglavo odbija login.
Onda se ulogiram na Hotmail kao kad idem gledati poštu - automatski je i MSN logiran.
I to funkcionira isprve. End of the message
Odgovori sa citatom
Star 21-01-07, 21:00   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 451
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

Ma ovo je najnoviji Live....a isao ja i na repair i sve moguce, i cudi me sto nece nakon svega toga ali eto...kaze mi frend da imao isti problem da je stavio stariju verziju 7.5 i da sad valja...idem i ja to probat ali hvala svejedno ljudowi
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 14:25   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 250
PURGER se izdvaja iz mase

Ja imam 7.5........radi besprekorno
PURGER je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-01-07, 17:14   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

inace imate open source program koji se isto tako spaja na msn ima oko 4 mb zove se aMSN:
Kod:
http://www.amsn-project.net/index.php
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: live, msn, msn messenger

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108